Господарочкам - пральний порошок, гель для миття посуду, господарське мило від gz-store

В наявності
Нове
Після прання промисловим пральним порошком його частинки залишаються на тканині і потрапляють на шкіру людини. Оскільки пральні порошки містять агресивні хімічні сполуки,
то це часто викликає алергічні реакції та накопичення шкідливих речовин в організмі. Натуральні товари GZ-store для чистоти Вашої оселі дають гарний ефект і при цьому не шкодять здоров'ю (користуюся сама, вже багато років, у дитини пройшла алергія, відмивають і миють посуд гідно).

Мило Господарочка
Ціна 64 грн. – 100 грам, 285 грн. - 500 грам
Безпечне господарське мило для прання дитячого одягу на основі омилених олій та лимонної кислоти якісно відмиває як вручну, так і в пральній машинці, завдяки оптимальному піноутворенню. Можна використовувати і для прання білих речей, їх слід попередньо намилити і залишити на ніч або кілька годин, а потім випрати як завжди. Відповідно до власного досвіду та відгуків, органічне мило відмиває навіть плями від трави та крові, найкраще свіжі, не застарілі. Гіпоалергенне господарське мило подарує комфорт людям з чутливою шкірою, адже відпраний одяг не викликатиме подразнень на шкірі та інших неприємних явищ.

Можна використовувати мило для миття посуду, достатньо намилити мокру губку, пройтися поверхнями і змити водою. Сильно забруднений посуд слід намилити, залишити на якийсь час, не допускаючи засихання, потерти і змити. Завдяки натуральному складу мильце не залишається на посуді і швидко розкладається, не шкодячи навколишньому середовищу.

Зберігати у сухому, темному місці, 8 місяців.

Гель для миття посуду
Ціна 167 грн. - 500 мл
Безфосфатний гель для миття посуду добре справляється з будь-якими забрудненнями, незважаючи на натуральний склад, нормально пінитися та комфортний у застосуванні, забезпечуючи економну витрату. Підійде засіб для дитячого посуду, а також скла та очищення поверхонь різних типів. Приємний аромат яблучний.

Рідкий засіб для прання
Ціна 205 грн. - 1 літр
Гіпоалергенний рідкий пральний порошок ви можете використовувати для ручного та машинного прання. Наявність у складі органічних кислот зменшує жорсткість води та забезпечує відмінні результати. Якщо цятки застарілі та важкі, слід змочити їх порошком або замочити на кілька годин для кращого очищення.

Органічний гель для прання має легкий аромат квітів, повністю виполіскується з речей і не викликає алергій, дискомфорту. Його витрата дуже невелика, однією цикл залишково 3-6 ст.л.

Дівчатка, повний асортимент, опис та наявність на нашому сайті gz-store

Відправляємо замовлення по понеділках, середах та п'ятницях – Новою Поштою, також можливий самовивіз – Київ, Виноградар.

Оплата – Приватбанк, при самовивезенні готівкою.

Дивіться весь асортимент нашого магазину, у нас багато цікавенького!;)
https://kloomba.com/users/215127/shop/

После стирки промышленным стиральным порошком, его частицы остаются на ткани и попадают на кожу человека. Поскольку стиральные порошки содержат агрессивные химические соединения,
то это часто вызывает аллергические реакции и накопление вредных веществ в организме. Натуральные товары GZ-store для чистоты Вашего дома дают хороший эффект и при этом не вредят здоровью (пользуюсь сама, уже много лет, у ребенка прошла аллергия, отстирывают и моют посуду достойно).

Мыло Хозяюшка
Цена 64 грн. - 100 грамм, 284 грн. - 500 грамм
Безопасное хозяйственное мыло для стирки детской одежды на основе омыленных масел и лимонной кислоты качественно отстирывает как вручную, так и в стиральной машинке, благодаря оптимальному пенообразованию. Можно использовать и для стирки белых вещей, их следует предварительно намылить и оставить на ночь или на несколько часов, а затем постирать как обычно. Согласно собственному опыту и отзывам, органическое мыло отстирывает даже пятна от травы и крови, лучше всего свежие, не застарелые. Гипоаллергенное хозяйственное мыло подарит комфорт людям с чувствительной кожей, ведь отстиранная одежда не будет вызвать раздражений на коже и других неприятных явлений.

Можно использовать мыло для мытья посуды, достаточно намылить мокрую губку, пройтись по поверхностям и смыть водичкой. Сильно загрязненную посуду следует намылить, оставить на время, не допуская засыхания, потереть и смыть. Благодаря натуральному составу мыльце не остается на посуде и быстро разлагается, не вредя окружающей среде.

Хранить в сухом, темном месте, 8 месяцев.

Гель для мытья посуды
Цена 167 грн. - 500 мл
Бесфосфатный гель для мытья посуды хорошо справляется с любыми загрязнениями, несмотря на натуральный состав, нормально пениться и комфортен в применении, обеспечивая экономный расход. Подойдет средство для детской посуды, а также стекла и очистки поверхностей разных типов. Приятный яблочный аромат.

Жидкое средство для стирки
Цена 205 грн. - 1 литр
Гипоаллергенный жидкий стиральный порошок вы можете использовать для ручной и машинной стирки. Наличие в составе органических кислот уменьшает жесткость воды и обеспечивает отменные результаты. Если пятнышка устаревшие и трудные, следует смочить их порошком или замочить на несколько часов для лучшего очищения.
Органический гель для стирки обладает легким ароматом цветов, полностью выполаскивается с вещей и не вызывает аллергий, дискомфорта. Его расход совсем небольшой, на один цикл остаточно 3-6 ст.л.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
64 грн
gz_store
На Клумбі 11 роки
Більше 600 продажів
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє