Mizuno wave ascend 3

В наявності
Б/В
Mizuno Wave забезпечує чудовий контроль рухів.
Прекрасні кросівки для бігу по пересіченій місцевості. Зносостійка підошва з шести міліметровими виступами забезпечує відмінне зчеплення з дорогою, а спеціальна вставка в підошві забезпечує чудову амортизацію за рахунок розподілу ударного навантаження по всій площі стопи.
Система DynaMotion Fit дозволяє верхній частині взуття (коміра і п´яті) взаємодіяти з рухом стопи, що знімає навантаження на голеностоп і забезпечує збереження всього діапазону рухів стопи під час бігу.
Спеціальна вставка в підошві (Wave) забезпечує чудову амортизацію за рахунок розподілу ударного навантаження по всій площі поверхні. Стійкість технології досягається за рахунок різниці рівнів між зовнішньою (бічний) і внутрішньої (середньої) поверхнею
Система повітряної сітки забезпечує взуття Mizuno високу повітропроникність протягом всього терміну служби, що дозволяє стопі "дихати" і охолоджуватися при бігу.
Система Х-10 виготовляється з самого міцного вуглецевого каучуку, що забезпечує високу зносостійкість в зонах підвищеної ударного навантаження і поліпшує зчеплення при контакті підошви з поверхнею.
Зручні.легкі.підошва EVA
Чудовий стан
розмір-42

Розміри
42
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Mizuno (Мизуно)
Наличие в наличии
vasil81
На Клумбі 8 роки