Мужские зимние ботинки salomon toundra mid wp 352959

В наявності
Нове
Предлагаю фирменную обувь Ecco, Salomon, Nike, Adidas, Merrell, Dr. Martens, Helly Hansen, а также термобелье UNDER ARMOUR!

Продаю только 100% ОРИГИНАЛ!! Весь товар новый с этикетками и в коробках.

Предлагаю стильную и надежную обувь от Ecco - отличное решение на каждый день как в городе так и в путишествие.

Гарантия - 60 дней.

Мужские зимние ботинки SALOMON TOUNDRA MID WP (352959)

Размеры: 44р. - 28 см.

Найтепліша зимова модель в колекції SALOMON, яка чудово проявила себе в самих екстремальних умовах, навіть при 40 - градусах морозу.

ТЕХНОЛОГІЇ, що застосовуються в даній моделі:

Захисний гумовий каблук - задня частина черевика, захищена укріпленням з гуми, щоб запобігти пошкодженню п'яти. Захисний гумовий носок - носки взуття були забезпечені більш жорсттким матеріалом (гума), який захищає від механічних пошкоджень.

SELFLOCKING EYELET- система легкої і простої шнуровки.

GUSSETED TONGUE - система запобігання потраплянню бруду і снігу в ботинок.

MEMBRANA WATERPROOF - водонепроникна мембрана, з високою повітропроникністю.Дуже легка і тонка мембрана знаходиться між покровним матеріалом і підкладкою. Взуття, що містить таку мембран, повністю водонепроникне, захищене від вітру і є дихаючим одночасно.

Підкладка із штучного хутра з відмінними тепловими властивостями..

ASPEN AEROGELS™ INSULATION - матеріал, який є свого роду піною з надзвичайно низькою щільністю. Вона складається з 90-99,8% повітря, що утворює її структуру. За допомогою цих параметрів, ASPEN AEROGELS™ INSULATION маєчудові теплоізоляційні властивості, а також має стійкість до розтягування і стиснення. Аерогель також використовується як ізолюючого шар в скафандрах космонавтів .

M & S Contagrip - Підошва Contagrip M & S є похідною від стандартної підошви Contagrip, що була спеціально розроблена для зими. Її протектор був змодельований по прикладу протектора автомобіля. Вона забезпечує відмінну амортизацію, яка впливає на повну ліквідацію почуття тиску на п'яти під час тривалого використання взуття. Підошва, складається з 20 компонентів гуми, з багатьма густо розкиданих шипами, щоб максимізувати зчеплення на будь-яких поверхнях.


Способы доставки: Нова Пошта, Укрпочта, Диливери , Инайм

Способ оплаты: Наложеный платеж или на карточку ПРИВАТБАНКА

Отгрузка товара: в день оплаты, мах на след. день после оплаты

Продукция ТМ Ecco, Salomon, Nike, Adidas, Merrell, Dr. Martens, Helly Hansen, UNDER ARMOUR 100% ОРИГИНАЛ с оптового склада официального дилера в Польще, смотрите здесь

Розміри
44
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Salomon (Саломон)
Наличие в наличии
sporttak
На Клумбі 8 роки
Більше 10 продажів