Зимние мужские ботинки columbia peakfreak nomad waterproof bm3926 010

В наявності
Нове
Предлагаю фирменную обувь Columbia,Ecco, Salomon, Nike, Adidas, Merrell, Dr. Martens, Helly Hansen, а также термобелье UNDER ARMOUR!

Продаю только 100% ОРИГИНАЛ!! Весь товар новый с этикетками и в коробках.

Предлагаю стильную и надежную обувь от Columbia - отличное решение на каждый день как в городе так и в путешествие.

Гарантия - 60 дней.

Мужские зимние ботинки Peakfreak Nomad Waterproof (BM3926 010).

Размеры: 41 43

COLUMBIA Peakfreak Nomad Waterproof. Ідеальний вибір для холодної погоди. Світ буде належати вам, завдяки полегшеній конструкції і зручності цієї моделі! Водонепроникність збезпечена комбінацією натуральної шкіри і текстильних матеріалів. Підкладка створена на основі технології Omni-Heat®. Підошва з технологією Techlite ™ та Omni-Grip® дозволить Вам відчути себе стабільно в будь-яких умовах.

Technologia Techlite® ― технологія розроблена для забезпечення високого рівня комфорту і амортизації взуття для туризму. Міцні, амортизуючі матеріали, забезпечують постійну підтримку і захист ніг. Матеріал, який використовується при виробництві взуття володіє природними антибактеріальними властивостями, легко доглядається і стійкий до запахів. Крім того, спосіб отримання Technologia Techlite® надзвичайно вигідно з екологічної точки зору, в порівнянні з іншими технологіями амортизації.

Omni-Grip® ― забезпечує адекватний контроль в будь-якому середовищі. Ми розробили передові рішення, які забезпечують зчеплення під час походів як в зимовий період, так і в дощову осінь, не незалежно від того, де ви знайшли пригоди. Omni-Grip® ― допоможе подолати бездоріжжя, прискоритися на слизькому асфальті міста або подолати черговий підйом в горах. Двозонний малюнок протектора забезпечить впевнені кроки як на втоптаному снігу, так і льоді, як на м´якому танучому снігу, так і на пухкому, щойно випавшому.

Omni-Heat® ― відмінна система терморегулювання тіла під час активного відпочинку. Від нижньої білизни до сучасної електроніки ― технологія Omni-HEAT® підтримує тепло і хороше почуття в холодних умовах. Продукти Omni-HEAT® допомагають впоратися з холодом в будь-якому місці і в будь-який час. Водонепроникне шар, а також зберігання ткпла до -32 градусів за Цельсієм.

Способы доставки: Нова Пошта, Укрпочта, Диливери , Инайм

Способ оплаты: Наложеный платеж или на карточку ПРИВАТБАНКА

Отгрузка товара: в день оплаты, мах на след. день после оплаты

Продукция ТМ Ecco, Salomon, Nike, Adidas, Merrell, Dr. Martens, Helly Hansen, UNDER ARMOUR 100% ОРИГИНАЛ с оптового склада официального дилера в Польши.

Розміри
41
43
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
sporttak
На Клумбі 8 роки
Більше 10 продажів