Якісні босоніжки american club для хлопчиків

В наявності
Нове
Пропонуємо нове, добротне дитяче взуття від відомої компанії American Club. Вони виготовлені з  екологічної шкіри, а внутрішня вставка зі шкіри . Модель має дуже модне в цьому сезоні забарвлення, яке ідеально поєднується з будь-яким типом дитячого одягу. Нековзна підошва забезпечує відмінний комфорт під час ходьби. Дуже симпатична модель American Club (Польща)

М'які, легкі, підошва еластична, легко гнеться , прогумована, не ковзає.
Матеріал:Екошкіра зносостійка .Екошкіра є досить м'якою. Висока повітропроникність (вище, ніж у натуральної шкіри) дозволяє тривалий час зберігати початкову форму взуття.

Екошкіра є абсолютно гіпоалергенною, оскільки з неї нічого не виділяється.

Екошкіра є більш зручною у виробництві. Це пов'язано з її ідеально рівною поверхнею і розмірами, обмеженими лише можливостями виробника.

Екошкіра не несе в собі нічого поганого. (Є сертифікати на взуття ).

Внутрішній матеріал:Шкіра.
Устілка:Шкіра,ортопедична.
Сезон:літо.
Бренд:American Club (Польща)
Тип:босоніжки
Упакування:коробка виробника .

заміри наші ,а не виробника!вказана довжина внутрішньої устілки ,всі виміри робляться від 0.

* Розмір:
27 р-р - 17,0 см ,до шву на носку 16 см 
28 р-р - 18,0 см ,до шву на носку 17 см 
29 р-р - 19,0 см, до шву на носку 18 см 
30 р-р - 19,5 см ,до шву на носку 18,5 см 
31 р-р - 20,0 см, до шву на носку 19 см 

Стратегія компанії - просувати власний бренд American Club. У той же час виробник робить колекції взуття на основі сучасних світових тенденцій моди. Бренд American Club здатний точно і ретельно відповідати очікуванням своїх клієнтів, визначити їх побажання та потреби. Завдяки багаторічному досвіду, кваліфікованому персоналу й участь при підготовці нових дизайнів та колекцій American Club успішно запускає взуття з неповторним стилем на сучасний ринок, незалежно від того, йдеться про зимового взуття, спортивної або текстиль.

Дитяче взуття American Club створюється компанією у відповідності з вимогами міжнародної медико-профілактичної програми під назвою «Здорова стопа», яка покладена в основу дизайну взуття для дітей і конструкції колодки.

Для того щоб взуття легко одягалася, практично всі моделі забезпечені зручними застібками типу кліпс і липучками, які добре фіксують стопу і не втрачають своїх властивостей до повного зношування .

Устілки. Наявність якісних устілок також дозволяє подбати про правильне формування  стопи. Вже з перших кроків нога дитини повинна бути звична до правильного положення. Наявність якісних устілок також допоможе уникнути плоскостопості.
Взуття призначене для повсякденного використання та інших видів фізичної активності.
Застібка на липучках.

ПРОДУКТ КОМПАНІЇ AMERICAN CLUB НОВИЙ І ОРИГІНАЛЬНИЙ!
Ви можете придбати новий виріб китайського виробника, яке буде дешевше ,але через деякий час прийде в непридатність через використання при виробництві дешевого сировини низької якості, яке шкодить здоров'ю Вашої дитини. Або, Ви можете придбати якісний товар на нашому сайті європейського виробництва і Ваші діти будуть насолоджуватися якісним, красивим і зручним взуттям!

Вдалих вам придбань!

Розміри
27
28
29
30
31
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд American Club (Американ Клаб)
Пол для мальчика
Наличие в наличии
Застежка липучка
Материал кожа натуральная
Производство ЕС
Назначение ортопедическая
Длина стельки (см) 17,00, 17,50, 18,00, 18,50, 19,00, 19,50, 20,00
750 грн
obuvdeti
На Клумбі 10 роки
Більше 4000 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Укрпошта (від 22 грн.), Нова пошта, Justin
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней