6-228 яркий розовый женский раздельный купальник яскравий рожевий жіночий роздільний купальник

В наявності
Нове
РОЗПРОДАЖ!!!
Купальник жіночий, роздільний. Топ з поролоном, який виймається. Трусики с підкладкою.
Матеріал - 82% поліамід, 18% еластан
Колір - рожевий/кольоровий
Розмір - М

Заміри М: Висота топа - 33 см, по середині з переду - 13 см.
Пів обхват топа 34 см (тягнеться до 50 см).
Трусики висота -20 см. ПОБ - 33 см (тягнеться до 53 см).

Розташування елементів орнаменту на тканині купальників може незначно відрізняться.
Відхилення в 1-2 см допустимі, виміряємо вручну

Відповідно до «Закону України про захист прав споживача», нижня білизна і купальники входять в перелік товарів, які не підлягають обміну або поверненню, за умови, що вони не є з браком (товари перед відправкою ми ретельно перевіряємо на відсутність браку, не варто його псувати і намагатися повернути за наш рахунок).

Проте, ми розуміємо, що купувати купальники онлайн іноді може бути складним завданням. Ми хочемо, щоб Ви були повністю задоволені своєю покупкою в нашому магазині. Якщо з якоїсь причини купальник, який Ви придбали Вам не підходить, то Ви можете його повернути нам для повернення або обміну, за винятком покупки товару з розділу "Розпродаж", оплати накладним платежем. Просто зв'яжіться з нами для уточнення адреси для повернення і відправте Ваш товар назад до нас протягом ДОБИ з дати отримання. Оплата доставки за повернення товару відбувається за рахунок покупця.

Коли Ви отримаєте свій купальник, ми рекомендуємо Вам приміряти його на нижню білизну, поки Ви не переконаєтеся, що він Вам підходить. Тільки після того, як Ви вирішили його залишити, слід видалити гігієнічну смужку на трусиках і бірки.

Розміри
M
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
240 грн
OToTo
На Клумбі 8 роки
Більше 3000 продажів