Очищувач для духовок amway

В наявності
Нове
Усе, що ви побачите після його використання – це духовка, що сяє чистотою! Ефективний для розчинення й видалення найстійкіших видів забруднення, зокрема плям від пригорілого цукру тощо, які, здавалося, видалити просто неможливо. Завдяки йому чистити духовку нарешті стало легко і зручно.
Швидко розм’якшує, відшаровує і розчиняє стійкі забруднення, зокрема пригорілі залишки їжі, жир і плями від пригорілого цукру та інших видів продуктів, які містять цукор. Густий гель без абразивних складників, який не шкрябає поверхні. Пляшка з очищувачем щільно закривається, завдяки чому він недоступний для дітей.
Легко і зручно наноситься. Використовуючи його, немає потреби терти або скоблити забруднену поверхню. Рівномірно наноситься і добре пристає до будь-яких поверхонь, завдяки чому діє ефективно, адже він достатньою мірою проникає в забруднення, аби розм’якшити і відшарувати товстий шар жиру або пригорілі залишки їжі. Для додаткової безпеки.
Можна застосовувати для чищення внутрішніх емальованих поверхонь газових та електричних духовок, піддонів, листів, решіток тощо. ВИКОРИСТОВУЙТЕ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ЛИШЕ ВНУТРІШНІХ ЕМАЛЬОВАНИХ ПОВЕРХОНЬ ДУХОВОК. Не використовуйте для самоочисних духовок або духовок із механізмом безперервного очищення. Не використовуйте для алюмінієвих, фарбованих або хромованих поверхонь, а також в інших цілях, крім зазначених вище.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Amway (Амвей)
Наличие в наличии
Производство США
300 грн
Lyuda_ori
На Клумбі 8 роки
Більше 100 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє