Антицелюлітний термо-крем для тіла livesta, 300 мл/111803

В наявності
Нове
Тонізуючий термо-крем для тіла на основі екстракту червоного стручкового перцю, ефірної олії апельсина, ефірної олії кориці та рослинних екстрактів, інтенсивно бореться з видимими проявами целюліту, підвищує пружність та гладкість шкіри. Завдяки активному складу засіб глибоко проникає у шари епідермісу, активізуючи процеси омолодження та відновлення клітин. Крем ефективний для боротьби з целюлітом, розтяжками та іншими дефектами шкіри. Має зігріваючий ефект. Підходить для обгортання.
Країна виробництва УКРАЇНА
Застосування для зовнішнього використання. Тонким шаром нанести крем на попередньо очищену ділянку тіла і рівномірно розподілити легкими масажними рухами протягом 3-5 хвилин 2-3 рази на день. Для посилення ефекту оберніть ділянку тіла харчовою плівкою, тримайте 10-30 хвилин. Змийте прохолодною водою. Нанести на шкіру зволожуючий крем після процедури. Відчуття тепла та печіння може зберігатися ще 30-50 хвилин після змивання.
Застереження не рекомендується застосовувати при індивідуальній непереносимості компонентів крему, при захворюваннях з порушеннями цілісності шкірних покривів, дітям до 12 років, вагітним жінкам, в період лактації. Не допускати потрапляння крему на ушкоджені ділянки шкіри, слизові оболонки та очі. При потраплянні в очі або порожнину рота промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовувати за призначенням. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
Dahynya_
На Клумбі 9 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє