Аспіратор назальний b.well kids

В наявності
Нове
Аспіратор назальний B.Well Kids Куплен в медтехнике! Вещь, просто незаменимая! Вопросы, доп фото в личку! Цена снижена, так как без картонной коробки
но в спецыальной , фирменной сумочке!!!

Аспіратор назальний B.Well Kids WC-150 є просто незамінним помічником для кожної сучасної матусі. Він не лише допомагає полегшити дихання дитини при застуді, але й є чудовим профілактичним засобом, який може застосовуватись хоч щодня: для видалення надлишкової секреції з носової порожнини малюка та не допущення виникнення запальних процесів чи складніших захворювань.
Корпус пристосування виготовлений із міцного пластику жовтого кольору. Варто зазначити, що використання представленої моделі цілком безпечне, зручне та просте. Пристрій зручно тримати в руці, він компактний за своїми розмірами.
Аспіратор оснащений м’якою насадкою спеціальної форми, завдяки чому вона не надто глибоко проникає у носову порожнину та жодним чином не пошкоджує чутливу слизову оболонку. Виділення вбираються за допомогою прозорого наконечника.
Після кожного процедури очищення носика малюка необхідно провести повну дезінфекцію пристосування.
У пам’яті назального аспіратора збережено 12 дитячих мелодій, основною функцією яких є відволікання уваги дитини від процедури, яка може здатись йому неприємною і малюк буде старатись перешкодити її проведенню.
Пристрій здатен здійснювати безперервну 40-хвилинну роботу, завдяки живленню від 2 батарейок типу «ААА» (1,5 В кожна). Після цього аспіратор повинен трішки побути у стані спокою і лише після певної перерви знову відновити свою роботу.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии