Ароматы любви avon celebrate, мужской/женский, серия today tomorrow always

В наявності
Нове
На выбор:

1. Парфумна вода TTA Celebrate Avon для Неї , 50 мл
Квітковий аромат

Парфумна вода Celebrate – ексклюзивна новинка від Avon. Всесвітньо відомий парфумер Олів’є Кресп створив її на честь 15-річного ювілею легендарного бренда Today Tomorrow Always. Як і інші аромати з колекції, Celebrate втілює чисте кохання, ніжність та романтику, та передає атмосферу свята.

В квітковому ароматі чудово поєднуються ноти неролі, туберози та кедра. Разом вони створюють всесвіт любові, в якій ніжність, глибина і вірність зливаються в єдиному неповторному акорді.

Парфумна вода Celebrate стане неймовірним доповненням образу жінки, яка кохає і хоче бути коханою. Для тієї, яка мріє про ніжність, романтику і пристрасть.

2. Туалетна вода Celebrate Avon для Нього, 75 мл

Деревний аромат (Неролі, корінь ірису, ветивер)

Про Ваше кохання можна складати легенди. Ви дві половинки одного цілого. Ваша ніжність не згасає ні на мить. Ви настільки близькі, що вам не потрібні слова, все зрозуміло з першого погляду або напівжесту. В обіймах один одного ви відчуваєте безмежне щастя і спокій. У такі хвилини здається, що ви один для одного все, і нічого більше вам не потрібно.

Саме така історія кохання надихнула французького парфумера Олів’є Креспа на створення чоловічого преміум-аромату Celebrate. Він чудово пасуватиме сильному та впевненому у собі чоловіку, у серці якого живе любов. Аромат підкреслить його привабливість та чуттєвість, і підігріє його почуття до своєї половинки.


Характеристики
Состояние новое
Бренд Avon (Эйвон)
Наличие в наличии
natik13
На Клумбі 8 роки
Більше 500 продажів