Тонізуючий скраб для обличчя 75 мл

В наявності
Нове
Тонізуючий скраб для обличчя 75 мл
Стан шкіри дуже важливий для дівчини. Погану і проблемну шкіру помічають усі навколо, що часто може стати причиною істотного дискомфорту. Раз і назавжди забути про цю незручність буде легко з тонізувальним скрабом для обличчя «Сяйво сходу» з екстрактом білого чаю від відомого німецького виробника косметики Avon. Засіб оздоровить шкіру, позбавить від чорних цяток, вугрів і пігментних плям.

До складу скрабу входить екстракт білого чаю, який з давніх-давен допомагав східним жінкам боротися з проблемною шкірою. Ця речовина ефективно відбілює епітеліальні тканини і знижує пігментацію, покращує кровообіг у верхніх шарах дерми, що сприяє прискоренню метаболізму у клітинах. Білий чай володіє прекрасним тонізувальним ефектом, робить шкіру більш пружною і підтягнутою, тому додатковою дією екстракту буде розгладження зморшок й уповільнення ознак старіння. Спеціальні зволожувальні агенти у скрабі нормалізують водний баланс й усунуть сухість. Догляд за шкірою стане як ніколи простим.

Спосіб застосування

нанести легкими масажними рухами на вологу шкіру обличчя, уникаючи області навколо очей. Залишити до висихання, потім змити теплою водою.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Avon (Эйвон)
Наличие в наличии
65 грн
merisabol
На Клумбі 8 роки
Більше 100 продажів