Бортики, захист в овальне та стандартне ліжечко арт лисичка

В наявності
Нове
Дуже красиві, стильні борти з подушечками та кіскою. Ідеально підходять на овальне та стандартне ліжечко 120*60 та 120*70
Набір складається з 2 предметів:

1. Захист з 8 ми роздільних частин у вигляді об'ємних подушечок на блискавці, та бортик-коса, 120 Х 17 см
2. Простирадло на гумці, 120 Х 60 Х 15 см

Наповнювач бортиків поміщений у спеціальні чохли з матеріалу, який виконує роль "фільтра", з метою захисту від попадання дрібних частинок волокон у дихальні шляхи немовляти. Крім того, такий "фільтр" не дозволяє бортикам накопичувати в собі пил, тому дитині завжди дихатиметься легко. Знімні чохли, пошиті з натурального бавовняного матеріалу, мають спеціальні зав'язочки, які є надійним кріпленням до ліжечка, що забезпечує безпеку дитині та акуратний зовнішній вигляд. Захист з натуральним наповнювачем забезпечує хорошу циркуляцію повітря та захищає немовля від протягів та небажаних забій.

Догляд: Система "Easy Wash" (легке прання) дозволяє прати та швидко сушити чохли без наповнювача. Якщо потрібно випрати наповнювач окремо, важливо його ретельно просушити та не застосовувати теплову обробку на високій температурі. При правильному догляді захист зберігає форму навіть після декількох років експлуатації.

Простирадло пошите з натурального бавовняного матеріалу. Простирадло на гумці ідеально повторює форму матраца в ліжечку. Дитина почуватиметься вільно, а матусі можна бути спокійною, що простирадло ніде не сумнівається.

Догляд: комплект можна прати в автоматичній пральній машині за температури не вище 30-40 градусів. Сушити вироби необхідно у розкладеному вигляді.
Дніпро - можливий самовивіз, Україною відправка Новою поштою.

За бажання можна укомплектувати пледом або постільним, балдахіном.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
vkrovatke
На Клумбі 10 роки
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 3 дней