Ботинки lowa z-6s gtx

В наявності
Нове
Продам ботинки LOWA Z-6S GTX цвет Desert, как на картинке. Полностью новые, в коробке. Могу показать по скайпу.
Размер EU 44 1/2 или US 11 .
Возможен разумный торг.
Перешлю по полной предоплате, без возврата.
Просьба мошенников не беспокоить.

Черевики Z-6S GTX від LOWA виготовлені з 2-міліметрової шкіри (спилок) і кордури, в якості водозахисту використовується мембрана "Гор-текс", яка також виводить зайві випаровування від стопи при русі і різних навантаженнях.

Черевики Z-6S містять проміжну, більш жорстку підошву, яка служить для посиленої амортизації, а також систему "Monowrap" з поліуретану (зазнала зміни особливо у внутрішній частині черевика, де з'явилася підтримка зводу стопи, в порівнянні з черевиками Zephyr), яка зменшує ймовірність вивиху стопи, а також здійснює бічний її захист. Шнуровка - 6 закритих металевих петель і 1 тканинна в області голеностопа. Шкіри в порівнянні з черевиками Zephyr більше, шкіра - перфорована (для більшого відводу пари і вологи від стопи, що виникають під час навантажень).

"Язик" черевика Z-6S вшитий досить високо (вологозахист майже по другу петлю), складки на "язику" вже сформовані (складається дуже легко), його структура м'яка й зручна (особливо м'який в частині, яка торкається зовнішньої частини стопи), тобто не буде натерстостей від шнурків.

Устілка черевика Z-6S - "Climate Control", просочена антибактерицидним і антимікробним просоченням. Структура устілки волокниста, що дозволяє їй не парити стопу (як, наприклад, устілкам з синтетичних матеріалів), і виводити зайву вологу.

Черевики досить легкі, пара важить близько 1,5кг, висота черевика - близько 15см.

Порівнюючи з моделлю Zephyr, черевики Z-6S мають набагато більш жорстку підошву (за рахунок проміжної підошви), більш жорсткий матеріал підошви, яка безпосередньо торкається землі при ходьбі, жорсткіша у внутрішній частині черевика система "Monowrap", закриті петлі в нижній частині черевика (4 закритих металевих петлі замість 3-х тканинних в черевиках Zephyr), менше нейлону і, відповідно, більше шкіри, і висота черевика Z-6S трохи більше (на 1-1,5см).

При обробці черевиків Z-6S не рекомендується використовувати крем для взуття, оскільки він забиває пори замші, знижуючи при цьому ступінь вологозахисту.
Також рекомендую носити з даними черевиками шкарпетки з тканини Coolmax, яка сприяє виведенню вологи на мембрану "Гор-текс", і при цьому Ваші ноги при ходьбі і навантаженнях залишаться максимально сухими

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Лариса
На Клумбі 8 років