Черевики caterpillar trey p723537 mole натуральна шкіра оригінал р.42 нові

В наявності
Нове
йдуть без коробки

US 9 , UK 8 ,EUR 42 , довжина устілки від краю до краю 28 ( включно з бортиком) і ширина 9.5 см

Доставка:
Відправляю Новою поштою по частковій (130 грн ,решта суми в наложному) або повній передоплаті Укрпоштою

черевики для поїздок та подорожей Caterpillar Trey . Підошва, виконана за технологією ease, забезпечує підвищену пружність та амортизацію. Верх цілком виконаний із натуральної шкіри.

У 1890 році два американці, Бенжамін Холт і Деніел Бест, на той час незнайомі один з одним, провели перші досліди з різними типами парових тракторів на гусеничному ходу. В 1904 Холт сконструював свій перший паровий трактор, а в 1906 - трактор, що працює на бензині.

У 1925 році Holt Manufacturing Company і CL Best Tractor Co зливаються, утворюючи компанію Caterpillar Tractor Co , яка згодом стала справжньою імперією, яка виробляє робочу техніку та обладнання.

Імперія Caterpillar стрімко зростала. Трактори, тягачі, дорожня техніка та обладнання для шахт почали використовувати більш ніж у 150 країн світу. Коли Caterpillar Inc об'єднала сотні тисяч робітників на всіх континентах, виникла ідея створення для них міцного та надійного робочого взуття. Так у 80 - х pp. минулого століття була заснована компанія Caterpillar Footwear Co , яка отримала ліцензію на виробництво взуття під маркою CAT .

Міцність і практичність - ось що ставили на чільне місце творці черевиків нової марки. Компанія CAT Footwear Co. швидко стала одним із лідерів на ринку професійного взуття. Еволюція марки почалася в 1994 році, коли компанія CAT Footwear увійшла до складу американської корпорації Wolverine World Wide, світового лідера у виробництві туристичного, спортивного та повсякденного взуття. Група дизайнерів розробила перші повсякденні моделі для тих, хто працює на машинах та тракторах однойменної марки.

Приголомшливий успіх продукції CAT на ринку повсякденного взуття спричинив глобальну перебудову компанії. Якщо сегмент напряму повсякденного міського взуття до 2000 року становив 10% загального обсягу продажів компанії, то зараз – вже понад 85%! Народжене на будівельному майданчику взуття CAT стало уособленням міцності, сили, надійності та довговічності

Розміри
42
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Caterpillar (Катерпиллер)
Наличие в наличии
Материал кожа натуральная
Утеплитель текстиль
Производство Китай и ЮВА
Длина стельки (см) 27,50, 28,00
stok_z_germany
На Клумбі 5 років
Більше 300 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 3 днів