Комп і компанія, комп и компания вид. час майстрів

В наявності
Нове
Перед замовленням уточнюйте наявність та актуальність ціни.
Ціна вказана за одну книгу. Мінімальна покупка - 100 грн.

Дитяча Книга року ВВС 2017.
Краща дитяча книга 2017 року

Ця книжка про те, як знайти себе у цьому зеленому, сонячному, галасливому світі, повному пригод і несподіванок ― варто лише натиснути кнопку «Вимкнути комп’ютер» і зробити крок назустріч літу.

Владик виріс у місті, і навіть тиждень у селі без комп’ютера й Інтернету здається йому справжньою каторгою, примхою дорослих, яку доведеться якось перетерпіти... ― та вже за кілька днів він разом із компанією нових друзів вартуватиме на таємних тренуваннях, зазіхатиме на черешні в сусідському садку й врятує від шахраїв шкільний комп’ютерний клас і вигадуватиме купу причин, аби лишитися в селі до кінця канікул і здійснити таємний план «Сто кроків».

В умовах, коли з раннього дитинства діти оточені різноманітними інтерактивними електронними пристроями, починаючи з іграшок і закінчуючи комунікаційними ґаджетами, через які вони пізнають світ і спілкуються з рідними, в тому числі з батьками, цей твір може стати для підлітка першим кроком до усвідомлення переваг «живого» спілкування.

Крім того, твір показує позитивний приклад адаптації дітей з особливими потребами до повноцінного життя в суспільстві та їхніх стосунків зі звичайними дітьми, допомагає формуванню поняття рівності й взаємоповаги у таких стосунках.

Почему дети попадают в сети виртуального мира? Потому что там много интересной информации, разных игр, развлечений и возможностей для общения. А ещё в нём можно скрыть свои недостатки, комплексы, побыть «героем», не прилагая особых усилий. Но компьютер становится альтернативой реальности в основном из-за того, что родители вовремя не познакомили своих «цифровых гениев» с реальным пространством ― рекой, лесом, морем или просто спортивной площадкой возле дома.
Взрослые не находят на это времени, считают мир за окном опасным или просто забывают о нём, потому что сами застряли в паутине социальных сетей. Конечно, виртуальность ― серьёзная проблема, но у каждого хватит воли, чтобы нажать кнопку «Выключить компьютер», оторвать глаза от монитора и распахнуть двери, за которыми ждут настоящие друзья и приключения. А гаджеты выбрасывать не нужно ― они будут «собирать» архив наших впечатлений, ведь реальный мир постоянно изменяется, и, в отличие от виртуального, его невозможно восстановить из резервной копии.

ISBN: 9789669151735
Серия: Рекомендуем прочитать
Автор: Коршунова А.
Художник: Міцкевич Н.
Язык: Украинский, Русский
Количество страниц: 232
Габариты (Д х Ш х В): 168 х 215
Тип обложки: твердая
Бумага: меловка

Характеристики
Состояние новое
Бренд час майстрів (Выдавныцтво Час майстрив)
Наличие в наличии
Производство Украина
Раздел сказки, рассказы
Язык русский
190 грн
Michael
На Клумбі 8 роки
Більше 600 продажів