Чай чайные шедевры на вес от 10 грамм

Під замовлення
Нове
Продаж кратно 10 грам

Викупляю кожен понеділок, середа, п ятниця
Відправка на слідуючий день.

Відправка: укрпошта, НП, Делівері, Інтайм. На слідуючий день після закупівлі.

Оплата: ПриватБанк 100%

Моно чаї

Чай цейлонський чорный ОРА «Особливо крупнолистовий Цейлон» - 5,00 грн/10грам
Чай китайський зелений крупнолистовий "Exclusive Gun Powder" - 4,80 грн/10 грам
Чай китайський зелений з квітами жасмину «Король жасмину» - 5,90 грн/10 грам

Композиції на основі чорного чаю

Моїй коханій - 5,60 грн/10 грам
Бризки шампанського - 5,60 грн/10 грам
1001 ніч - 5,80 грн/10 грам
Цитрусовий рай - 5,80 грн/10 грам
Нахабний фрукт - 7,80 грн/10 грам
Барбарис - 5,85 грн/10 грам
Еліксир кохання - 5,80 грн/10 грам
1002 ночі - 5,60 грн/10 грам

Композиції на основі зеленого чаю

Ніч Клеопатри - 5,90 грн/10грам
Суниця з вершками - 5,60 грн/10 грам
Казки лісу - 5,60 грн/10 грам
Скарбниця шейха - 5,60 грн/10грам
Маленька принцеса - 5,80 грн/100 шт

Композиції на основі трав'яного чаю

Мохіто - 6,20 грн/10 грам
Ідеальна фігура - 5,50 грн/10 грам
Альпійська лука - 6,10 грн/10 грам
М ятна Фантазія - 5,90 грн/10 грам

Для цього напою використовується лише відбірний лист чорного чаю, що увібрав в себе сонячне тепло своєї батьківщини - острова Цейлон. Його рекомендується заварювати в заварнику, давши настоятися, щоб листя повною мірою віддало свої смакові якості напою. Смак чаю класичний, злегка терпкий, аромат вишуканий і витончений.

Чай китайський зелений крупнолистовий "Exclusive Gun Powder"
Це класичний китайський зелений чай найвищої якості. Кожен листочок скручений в гранулу, яка повільно розкривається при заварюванні, надаючи напою свій неповторний смак та витончений аромат. Якщо Ви цінуєте якість і Вам потрібен смак класичного зеленого чаю, тоді "Exclusive Gun Powder" - саме те, що Вам потрібно.

Чай китайський зелений з квітами жасмину «Король жасмину»
Це високоякісний зелений чай, який цінується у всьому світі. Квіти жасмину додають напою приємний аромат, який можна назвати королівським.

Композиції на основі чорного чаю

Моїй коханій

Якщо "для моєї коханої - краще" для Вас не тільки девіз, але й заклик до дії, то обов'язково спробуйте цей чудовий чай. Смак ароматної суниці та малини, кислинка, яку створюють пелюстки суданської троянди, листя ожини багаті вітаміном С не залишать байдужою жодну жінку!
Склад: чай чорний цейлонський байховий листовий, листя ожини, шматочки малини і полуниці, пелюстки суданської троянди «каркаде» і китайської троянди, натуральні ароматизатори "Суниця" і "Вершки".

Бризки шампанського
Цей чай - спосіб приємно здивувати гостей, насолодитися смаковими нюансами і відпочити. Свято вдасться і кожен раз при заварюванні запашного чаю Ви будете згадувати приємні моменти в житті.
Склад: чай чорний цейлонський байховий листовий, чай китайський зелений байховий листовий, ягоди годжі, шматочки полуниці, пелюстки волошки, натуральний ароматизатор "Суниця".

1001 ніч
Цим чаєм можна насолоджуватися як східною казкою, відкриваючи для себе нові нотки букету. Виноград, який входить до складу напою, надає вишуканий смак поєднанню зеленого і чорного чаю, доповнює та абсолютно по-новому розкриває загадки прекрасного напою.
Склад: чай чорний цейлонський байховий листовий і зелений китайський байховий листовий, родзинки, пелюстки квітів китайської троянди, календули, сафлору та волошки, бутони китайської троянди, кондитерська посипка «Місяць та зорі», натуральний ароматизатор "Виноград".

Цитрусовий рай
Цей чай створений для тих, хто хоче відчути енергію бадьорості. Насичена нота цитрусових допоможе отримати справжню райську насолоду.
Склад: чай чорний цейлонський байховий листовий, цедра апельсину, шматочки ананасу і яблук, пелюстки календули, натуральні ароматизатори "Апельсин та імбир",
"Грейпфрут".

Нахабний фрукт
Аромат чорного чаю з присмаком маракуї буде справжньою знахідкою для любителів яскравих фруктових смаків. Цей чай швидко підійме Вам настрій і подарує декілька хвилин задоволення та щастя.
Склад: чай чорний цейлонський байховий листовий, цедра апельсину, шматочки банану, персика і ананасу, родзинки, пелюстки квітів календули та сафлору, натуральний ароматизатор "Персик".

Барбарис
Напій наповнить Вас теплими спогадами про далеке і вже минуле дитинство. Суміш чаю чорного цейлонського байхового листового зі шматочками фруктів, ягодами, пелюстками квітів та ароматом барбарису.
Склад: чай цейлонський чорний байховий листовий, шматочки ананасу, ягоди годжі, плоди чорної смородини, пелюстки квітів сафлору, троянди та нагідки, шматочки полуниці, натуральний ароматизатор «Барбарис»

Еліксир кохання
Напій звабить, підштовхне та наповнить теплом душі коханих. Суміш чаю чорного цейлонського байхового листового зі шматочками фруктів, пелюстками квітів та ароматом персика.
Склад: чай цейлонський чорний байховий листовий, шматочки ананасу та яблук, пелюстки та бутони китайської троянди, пелюстки квітів апельсину, натуральний ароматизатор «Персик».

1002 ночі
Яскравий, насичений мікс "1002 ночі" - море задоволення, яке забезпечує аромат тропічних фруктів. Цей чай - незабутні відчуття плюс маленьке диво, таємницю якого Ви обов'язково захочете розгадати після першого ковтка.
Склад: чай чорний цейлонський байховий листовий, чай зелений китайський байховий листовий, шматочки ананасу, пелюстки квітів китайської троянди, мальви і календули, натуральні ароматизатори "Персик" і "Полуниця з вершками".

Композиції на основі зеленого чаю

Ніч Клеопатри
Пелюстки троянди і сафлору, календули та волошки органічно поєднуються зі шматочками фруктів, створюючи неповторну композицію. Цей напій часто вибирають для вечірніх чаювань і кажуть, що після нього можна побачити дивовижні сни. Можливо їх нашіптує сама Клеопатра?
Склад: чай зелений китайський байховий листовий, шматочки ананасу та яблука, пелюстки квітів сафлору, китайської троянди, календули та волошки, натуральний ароматизатор "Малина".

Суниця з вершками
Відчуйте сонячний поцілунок літа, занурившись в аромат соковитої суниці з вершками. Зелений чай додасть Вам бадьорості і сил, а трояндовий аромат подарує хороший настрій на весь день.
Склад: чай зелений китайський байховий листовий, шматочки полуниці, ягоди годжі, пелюстки квітів китайської троянди та волошки, бутони китайської троянди, натуральні ароматизатори "Суниця" та "Вершки".

Казки лісу
Незрівнянний букет малини з мигдальним горіхом та запахом ніжної волошки перенесуть Вас на галявину казкового лісу, а чудовий смак зеленого чаю наповнить Вас магічною силою і незабутніми відчуттями.
Склад: чай китайський зелений байховий листовий, ягоди годжі, мигдальний горіх, шматочки малини, кондитерська посипка «Місяць та зорі», пелюстки квітів мальви та волошки, натуральні ароматизатори "Малина" та "Вишня".

Скарбниця шейха
Цей чай буде справжньою знахідкою для тих, хто хоче відчути на смак всю розкіш східного світу. Зелений чай підштовхне, а яскрава нота цитрусових і аромат троянди перенесе вас в чарівний оазис самого шейха!
Склад: чай зелений китайський байховий листовий, шматочки ананасу та яблука, ягоди годжі, цедра цитрусових, пелюстки квітів китайської троянди, календули та волошки, ароматизатори "Апельсин та імбир", "Грейпфрут".

Маленька принцеса
Кожна дівчинка мріяла про маленького принца. І щоб бути його гідною, ставала у своїх мріях маленькою принцесою… Суміш чаю китайського зеленого байхового листового зі шматочками фруктів, ягодами, пелюстками квітів та ароматом винограду.
Склад: чай китайський зелений байховий листовий, шматочки яблук та полуниці, пелюстки квітів волошки, сафлору та нагідки, натуральний ароматизатор “Виноград”.

Композиції на основі трав'яного чаю

Мохіто
Легкий та свіжий смак цитрусових у поєднанні з м'ятою, приємний зелений чай втамують спрагу і в спеку і в холод. Прохолода поволі заповнить ваше тіло, Ви відчуєте прилив бадьорості, відновиться запас вашої життєвої енергії.
Склад: чай зелений китайський байховий листовий, листя м'яти перцевої і ожини, шматочки ананасу, цедра апельсину, пелюстки квітів календули, натуральні ароматизатори "Апельсин" і "Грейпфрут".

Ідеальна фігура
Тим, хто дбайливо ставиться до свого здоров'я або просто хоче легкості і бадьорості, у нагоді стане чай на основі зеленого чаю і сени. Тропічний аромат ананасу, апельсину та запахи букету квітів зроблять Ваше чаювання приємним.
Склад: чай зелений китайський листовий сенча, ягоди годжі, шматочки ананасу, листя сени, цедра апельсину, лапачо, ехінацея, пелюстки квітів китайської троянди, календули та волошки, бутони китайської троянди, натуральний ароматизатор "Ананас".

Альпійська лука
Здавна природа приходить на допомогу людям для відновлення сил та енергії. Ромашка і шипшина зміцнюють імунітет, захищаючи від хвороб, мате та м'ята тонізують і надають бадьорості. Тонкий присмак лимонної трави запам'ятовується надовго.
Склад: лимонна трава, мате, листя м'яти перцевої та ожини, плоди шипшини, квіти рамашки та апельсину, пелюстки квітів сафлору та волошки.

М ятна Фантазія
Склад: чай зелений китайський байховий листовий, листя м’яти перцевої (20%), ожини (20%), цедра апельсину (5%), трава ехінацеї (5%), сухі плоди яблук, пелюстки квітів (китайської троянди, волошки та нагідки).

Характеристики
5 грн
yemchenko
На Клумбі 10 роки
Більше 2000 продажів