Ідеальне ліжечко маятник з ящиком.

В наявності
Б/В
Дуже зручне класичне дитяче ліжечко Sofia S-4 є найкращим варіантом для сну дитини від самого народження і до трирічного віку. Sofia S-4 виготовляється з натурального дерева, яке не є небезпечним для здоров'я дитини, всі її елементи закруглені і добре відполіровані, при цьому вона не покрита лаком, що виключає можливість алергічних реакцій. Дно в цій моделі легко регулюється в трьох положеннях по висоті, а відкидна передня стінка стане в нагоді, коли малюк підросте, що забезпечить йому безперешкодний доступ до улюбленого ліжечку. Ще однією особливістю Sofia S-4 є продуманий маятниковий механізм, з його допомогою буде легко заколисати малюка в перший рік життя. Характеристики дитячого ліжечка SOFIA S-4:
Розмір під матрац: 120 х 60 см
-3 рівні регулювання дна
- без лаку
- дно ліжечка виготовлено з фанери
- відкидний бок- маятниковий механізм

Все ціле! Все функціонує, ніяких ремонтів не було і нема потреби, маятник працює ідеально.
За рахунок відсутності лаку та фарби - не видно подряпин та слідів від зубів, хоч їх не так багато, користувались ліжечком не довго. З явних нюансів - слід від вкрученого шурупа (висів нічник - дуже зручно ),на фото; є декілька непомітних слідів від гвіздочків, але навіть, на фото не передались.

Якщо не вдивлятись дуже уважно в деталі - непомітно, що ліжко було в експлуатації.


Вишгород(ліжко вже розкладене, але можете подивитись, роздивитись, скласти, перевірити ), або пересилка після передплати повної, чи за доставку в обидва боки з накладеною платіжкою.

Пишіть,питайте, я все розповім, на все відповім.

Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
Kiro4ka
На Клумбі 8 роки
Більше 80 продажів