Деревяна пісочниця 9

В наявності
Нове
Опис товару:
Звична всім нам з дитинства дерев'яна пісочниця. класичної квадратної форми і сьогодні не втрачає своєї актуальності. Зручний для дитячих ігор формат пісочниці і її компактність дозволяють зробити установку конструкції і вибір місця для її розміщення необтяжливим справою. Пісочниця забезпечена невеликими сидіннями трикутної форми, розташованими по кутах конструкції.
Дерев'яна пісочниця - це класичний приклад збереження багаторічних культурних традицій і сімейних цінностей. Міцна і екологічна дерев'яна пісочниця здатна витримати самі бурхливі прояви дитячих емоцій. Поверхня дерева оброблена спеціальними складами, безпечними для дитини, що запобігають передчасному виходу пісочниці з ладу. Завдяки просоченню соснова деревина набуває додаткові властивості і стає практично "вічним" матеріалом.

Особливості:
- виготовленна з екологічно чистих матеріалів.
- має міцну конструкцію.
- 4 стільчика на кутках пісочниці.

Характеристики:
Висота: 30 см
Ширина: 145 см
Довжина: 145 см
Матеріал: Сосна оброблена антисептиком
Вага товару: 22 кг
Гарантія: 12 місяців
Колір: Натуральне дерево
Виробник: SportBaby

Оплата та доставка:
Відправка товару здійснюється будь-яким, зручним для Вас, перевізником. Оплату за товар можна здійснити при отриманні, або ж по предоплаті на картковий рахунок. Оплата при отриманні можлива лише перевізником "Нова Пошта", будь-яким іншим перевізником - по 100% предоплаті.

Запрошую переглянути інші наші лоти. Вдалих покупок!

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
NastiaK
На Клумбі 7 роки
Більше 20 продажів