Багаторазові підгузки і вкладиші з біомарлі disana / дісана, 3 шт.

В наявності
Б/В
Багаторазові підгузки і вкладиші з біомарлі системи природного сповивання Disana / Дісана.
Підгузки з органічної бавовни, тканина гарно тягнеться, гарно облягає тільце і при цьому "дихає".
В таких підгузках не буває подразнень.
Є три підгузники і три вкладиші з біомарлі.
Виварені (їх можна прати при температурі 95), у гарному стані.
Ціна: 200 грн. за один підгузник плюс один вкладиш із біомарлі.

Детальніше із сайту кумка-онлайн.ком.юа:
В'язаний трикотажний підгузник Disana для комфортного сповивання. Його головна якість - еластичність. Підгузник щільно прилягає до тіла, але не здавлює і дозволяє дитині вільно рухатися. Трикотажні підгузники використовуються разом з вкладишами з біо-байки або біо-марлі. Розмір легко коригується залежно від віку дитини.
Склад: 100% органічна kbA бавовна.
Виробник: Disana (Німеччина).
Додаткова інформація: інша назва підгузника такого типу - "італійська пелюшка". Зазвичай вони шиються з м'якого бавовняного трикотажу середньої щільності. Характерна форма італійської пелюшки - це розширена верхня частина, більш вузька нижня частина і зав'язки. Зараз в інтернеті легко знайти інформацію про самостійне пошиття таких пелюшок. Disana виробляє трикотажні підгузники з бавовни найвищої якості, що пройшла органічну сертифікацію на всіх етапах виробництва. Вироби з такої бавовни гарантовано безпечні для дітей і, що важливо, вбирають більше рідини.

Поглинаюча здатність біо-марлі унікальна завдяки органічній бавовні і щільному триступеневому переплетенню волокон. Марля довго зберігає первісну форму і відмінно поглинає велику кількість рідини. Використовується як вкладиш в трикотажний підгузник, особливо під час сну або в дорозі. Ми не одноразово чули від покупців відгуки про те, що біо-марля вбирає незрівнянно краще звичайної марлі.
При виробництві біо-марля обробляється крохмалем, який не завжди змивається при першому пранні. В такому випадку біо-марля залишається жорсткою і ми рекомендуємо покипятити її в воді 1-3 хвилини без прального порошку.
Розмір: 80х80 см.
Склад: 100% органічнА kbA бавовна.
Виробник: Disana (Німеччина).

Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Disana (Дисана)
Наличие в наличии
Производство ЕС
Тип многоразовые подгузники
Вес <2.5 кг, 2-5 кг, 3-6 кг, 4-9 кг, 7-14 кг
maalva
На Клумбі 8 роки