Екозасоби для прибирання та прання fada, фада, безфосфатні німеччина

В наявності
Нове
Екозасоби для прибирання та прання від Fada, Фада, Німеччина.
Дуже ефективні, висока якість, безпечні для здоров"я, доступна ціна!!!
Відтепер прибирання оселі, кухні та прання - це швидко, легко та безпечно.
Пишіть мені особисто свій - додам в свою групу, де ми тестуємо продукцію, там багато фото та відео.
При купівлі на 1000 грн доставка від виробника на адресу покупця безкоштовна (нова пошта) !!!
Продукцію надсилаю новою та укрпоштою.
По всім питанням купівлі та співпраці звертайтесь за моб - нуль п"ятдесят1671420, нуль девяносто три3813558 Ольга.
ОНОВЛЕНИЙ ПРАЙС НА ЛІНІЙКУ ЗАСОБІВ ФАДА
ПРИБИРАННЯ ОСЕЛІ : 1 Л
ТРУБООЧИСНИК - 182 грн
FADA АНТИЖИР - 182 грн
FADA КЕРАМІКА - 178 грн
FADA ПОВЕРХНЯ - 155 грн
FADA СКЛО - 170 грн
FADA АНТИНАКИП - 540 грн
FADA АЙС - 391 грн
FADA ПОСУД- 185грн
FADA ГЕЛЬ ДЛЯ ПОСУДОМИЙНИХ МАШИН (концентрат) - 470 грн

FADA АНТИПЛІСНЯВА 3л - 318 грн
FADA АНТИЖИР 3 л - 462 грн
FADA ТРУБООЧИСНИК 3 л- 463 грн
FADA АНТИНАКИП 3 л - 1380 грн.
FADA КЕРАМІКА 3 л - 409 грн
FADA ПОСУД 3 л - 454 грн
FADA ПОВЕРХНЯ 3 л - 395 грн
FADA ГЕЛЬ ДЛЯ ПОСУДОМИЙНИХ МАШИН 3л - 1415 грн
ФЛАКОН З РОЗПИЛЮВАЧЕМ для фада антижир, антинакип – 37 грн
Є багато різної продукцію, можу дати посилання на каталог!

FADA ANTI FAT – мега-популярний засіб для видалення пригорілого жиру який неодноразово довів свою користь і не маючи аналогів став потрібним кожному, хто знає НА ЩО він здатен. Гель повністю готовий до використання. Його можна використовувати для очищення духовок, грилів, мікрохвильових печей, витяжки, плити з нержавіючої сталі тощо.
FADA TABLEWARE – це концентрований гель для миття посуду в ручну. Чудово видаляє складний бруд, здатен розчинити жир у холодній воді. Утворює стійку піну завдяки чому можна вимити велику кількість посуду за допомогою однієї дози.
FADA ANTI SCALЕ – Чудовий засіб для видалення накипу, який здатен впоратися зі своєю задачею. Він швидко видаляє накип з кухонних приладів, прасок, душових лійок, парових пилососів, пральних та посудомийних машин, електрочайників. Ним також можна вичистити металевий посуд.
FADA CERAMICS – М’який засіб, що може відчистити будь-які види бруду. Він ефективно видаляє з керамічних поверхонь плісняву, наліт солей жорсткості води, сечовий камінь та залишки мила при цьому ніяк не пошкоджуючи поверхню. Він має приємний запах, та легко змивається.
FADA GLASS CLEANING – це вже повністю готовий до використання засіб для миття дзеркальних та скляних поверхонь. Він не залишає після себе розводів. Ним модна мити вікна, дзеркала офісні меблі тощо.
FADA SURFACE – універсальний, концентрований миючий засіб, який розводиться водою. Підходить для миття будь-яких поверхонь, таких як дивани, матраци, крісла, комоди, шафи, паркет, ламінат, ленолеум.
FADA TUBE CLEANER – готовий до використання засіб, що підходить для чистки пластикових та металевих труб. Він швидко розчиняє органічні речовини, такі як волосся, жир, їжа тощо. Здатний усунути сильні неприємні запахи та засмічення. Завдяки густій консистенції має змогу проникати в стічні труби при наявності води в умивальнику.
FADA ANTI FUNGUS – Засіб для ефективного знищення та захисту від плісняви будь-яких внутрішніх та зовнішніх поверхонь, таких як кахель, міжкахельні шви, душові кабіни, шкіра, дерево, камінь, штукатурка, тканини в ванних та туалетних кімнатах, саунах, банях, підвальних приміщеннях, гаражах, кухнях, тощо.
FADA WASH WHITE, COLOR, UNIVERSAL – Ефективні засоби для прання білих та кольорових речей з бавовни, льону, синтетики та змішаних тканин у вигляді рідкого гелю. Активні інгредієнти забезпечують прання високої якості при цьому не порушуючи структуру тканини, повертають сяючу білизну/ зберігають колір тканини від вицвітання та надають речам приємного аромату. Підходять як для пральних машин так і для ручного прання.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство ЕС
50 грн
olja53
На Клумбі 11 роки
Більше 1000 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє