Тонізуючий і очищаючий лосьйон estee lauder perfectly clean

В наявності
Нове
Estee Lauder Perfectly Clean Fresh Balancing Lotion - тонізуючий і очищаючий лосьйон (для нормальної та комбінованої шкіри)
Об`єм - 400 мл
Оригінал. Купляли в США
Ціна - 1890 гривень Акційна ціна - 1350 гривень

Опис: Лосьйон Estee Lauder Perfectly Clean Fresh Balancing Lotion якісно очищує шкіру і тонізує її, підтримує водний та жировий баланс у клітинах. Розроблений спеціально для потреб нормальної та комбінованої шкіри. Його особливістю є те, що він пом´якшує і заспокоює зони з сухою шкірою та регулює вироблення шкірного жиру на ділянках із підвищеним жировиділенням. Крім того, уся серія Perfectly Clean спрямована на глибоке зволоження епідермісу. Шкіра тонізується і заряджається енергією, сповільнюються процеси старіння. У результаті шкіра прекрасно очищена, внутрішньоклітинні процеси збалансовані, а поверхня стає свіжою та здоровою. Засіб пройшов дерматологічний і офтальмологічний контроль.
До складу очищувального лосьйону Estee Lauder Perfectly Clean Fresh Balancing Lotion входять тільки натуральні компоненти. Екстракти водяної лілії, барбарису та сенеги активізують і оптимізують унутрішньоклітинні процеси. Екстракт папаї ефективно видаляє омертвілі клітини. Екстракт із виноградних кісточок є потужним антиоксидантом і попереджає прояву старіння

По Україні пересилаємо Новою поштою

Характеристики
Состояние новое
Бренд Estee Lauder (Эсте Лаудер)
Наличие в наличии
Roksolana_p
На Клумбі 13 роки
Більше 200 продажів
Топ 7% кращих продавців
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє