Lipotrim ( ліпотрім ) жестяна банка 36 капсул.

(1)
В наявності
Нове
Lipotrim (Ліпотрім) - натуральний препарат для лікування та профілактики ожиріння. Ідеально збалансована формула цього засобу підходить для схуднення як жінкам, так і чоловікам. Капсули Lipotrim є спільною розробкою китайських та англійських виробників біологічних добавок для нормалізації ваги. Застосування продукту забезпечує приємне та безпечне скидання зайвої маси тіла до мінус 10-15 кілограм за один курс прийому.

Показання для застосування: Коригування фігури, порушення обміну речовин, набряклість, ожиріння, целюліт, надлишкова маса тіла.

Характеристика: Капсули Lipotrim не викликають побічних реакцій організму, а навпаки мають комплексну оздоровлюючу дію.

Властивості: Скидання ваги з цим продуктом унеможливлює жорстку дієту або фізичні навантаження. Безпека та ефективність.

Зміст: У складі засобу міститься цінний природний жироспалювач - екстракт гарцинії гуммігутової - 500мг. Вплив даного компонента спрямовано насамперед на “проблемні” місця – живіт, талію, передпліччя, сідниці та стегна. Ви продовжуєте вести звичний та комфортний спосіб життя в той час, як препарат самостійно спалює та посилює розпад зайвого жиру в організмі, успішно працюючи над усуненням целюліту та створенням досконалих форм Вашого тіла.

Застосування: 1 капсула на кінець протягом 3-4 днів, якщо є необхідність додати другу. за 30 хвилин до їди, при швидкому зниженні ваги дозу потрібно зменшити на 1 капсулу. Максимальна кількість капсул на день 2 штуки не більше. Не рекомендується перевищувати дозування, щоб уникнути передозування.

УВАГА!!! КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО ВЖИВАТИ АЛКОГОЛЬ, КАВУ, ГАЗОВАНІ НАПОЇ ПІД ЧАС ПРИЙОМУ КАПСУЛ ДЛЯ СХУДНЕННЯ

Увага: Прийняття навіть слабко - алкогольних напоїв суттєво знижує дію препарату, та гальмує процес обміну речовин у вашому організмі на певний час. Препарати такого порядку працюють і дають позитивний результат лише за повної відсутності в організмі алкогольних симптомів. А також на час курсу необхідно утримувати себе від міцного чаю, кави.

При правильному дотриманні курсу, результат перевершує очікування

Протипоказання: Вагітним жінкам та особам, які перебувають на грудному годуванні, неповнолітнім, пацієнтам з гіпертонією та гепотонією, серцевими захворюваннями. Необхідно уважно ознайомитися з анотацією до засобу та дотримуватися рекомендацій щодо застосування. Організм кожної людини індивідуально реагує на різні компоненти, що входять до складу, внаслідок чого ефективність їх може відрізнятися. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Эстель
Наличие в наличии

Нещодавні відгуки
tana1972_
11 квітня 2021
Oksana_Kotova
На Клумбі 11 роки
Більше 1000 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: відсутнє