Дитяча зубна паста для пофілактики карієсу веселі мікробчики, фада

В наявності
Нове
Інноваційна німецька дитяча зубна паста «Веселі Мікробчики» містить новітній антимікробний пептид Gh12, що пригнічує розмноження шкідливих мікроорганізмів виду Streptococcus mutans - основної причину виникнення карієсу. В складі пасти «Веселі Мікробчики» в якості підсолоджувача використовується Ксиліт. На відміну від звичайних вуглеводів, він не засвоюється карієсогенними мікроорганізмами та не слугує їм поживним середовищем, що зупиняє їх розвиток та розповсюдження. Не містить фторидів і SLS, безпечна при випадковому ковтанні та має привабливий для дітей смак полуниці. Пригнічення патогенних мікробів дозволяє збільшити частку нормальної мікрофлори в ротовій порожнині, тому після кожного чищення у молочних зубчиків буде все більше нових корисних друзів-«Веселих Мікробчиків»!!!

Активні компоненти
Антимікробний пептид Gh12, ксиліт

Призначення та дія активних компонентів
Пептид Gh12 має селективну пригнічуючу дію на Streptococcus mutans - мікроорганізм, який є основною причиною виникнення карієсу. Цей вплив реалізується через дію на вірулентність та регуляторні системи S. mutans. Ксиліт (ксилітол) також можна віднеси до речовин антагоністів по відношенню до карієсогенних бактерй. Він гальмує їх розмноження включаючись в метаболізм вуглеводів через фруктозо-трансферазну систему. Метаболіт ксиліту - ксилитол-5-фосфат, накопичуючись в бактеріальної клітці пригнічує її зростання. Щоденне використання зубної пасти «Веселі Мікробчики» дозволяє витіснити штами шкідливих мікроорганізмів на користь корисних культур нормальної мікрофлори. Це допомагає зменшити ризик ушкодження карієсом молочних зубів у дітей та запобігти виникненню запалень ясен.

Застосування
Рекомендується чистити зуби Das Experten "Веселі мікробчики" двічі на день на протязі 2-3-х хвилин, вранці та ввечері. Ретельно полоскати рот водою і спльовувати, уникаючи ковтання.

Застереження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Не ковтати.

Склад
Sorbitol, Silica, Glycerin, Cellulose Gum, antimicrobial peptide Gh12, Xanthan gum, Guar gum, LS30, Xylitol, PEG-300, Potassium sorbate, Sodium pyrophosphate, Aroma, Aqua.

Виготовлено за німецькою технологією під контролем та по рецептурам компанії Das Experten Corporation, GmbH
Відповідальна особа для прийняття претензій від споживачів: Das Experten Corporation, Eschersheimer Landstrasse 42, 60322 Frankfurt am Main, Hessen, Germany

Термін придатності
60 місяців від дати виготовлення

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Fada (Фада)
Наличие в наличии
99 грн
olja53
На Клумбі 11 роки
Більше 1000 продажів
Топ 3% кращих продавців