Якісний чоловічий одяг з вишивкою від тм галичанка.

Під замовлення
Нове
Пропоную вам дуже гарний і якісний вишитий одяг для наших чоловіків.
Ассортимент і ціни дивіться тут https://galychanka.com.ua/hurtom-catalog/men/
Моя ставка СП 20% (тобто до ціни сайта додаєте 20%), + ділю на усіх учасників доставку до мене, комісію за переказ грошей і % за зняття готівки (це в середньому виходить 10 грн. з замовлення) + доставка до вас Укрпоштою або Новою поштою, доставку оплачуєте при отриманні.
Для замовлення натискайте кнопку Замовити і пишіть у приват модель, колір, розмір і свій телефон. А також можете написати модель на заміну, бо часто буває, що в день викупа потрібної моделі або розміру немає.
Після збору мінімального замовлення розсилаю всім реквізити, на оплату даю 2 дні.
З цього моменту відмова від замовлення не приймається. Буду писати негативні ввдгуки. Тож робіть замовлення виважено, не підводіть мене і інших учасників СП.
Чоловіча сорочка — дуже особлива річ в українській традиції. Мама — для сина, дружина — для чоловіка. Щоб не брала куля, щоб був здоровий, аби не сковувала рухи та гарно сиділа. Цілий комплекс суто чоловічих орнаментів — щоб зашити в сорочку мужність, чесність, силу, витривалість.
Традиційне оздоблення «Галичанка» продовжила в нових фасонах, на сучасних тканинах.
Пропонуємо вам вишиті безрукавки, футболки на короткий і довгий рукав, святкові та повсякденні сорочки — з трикотажу, льону, домотканого полотна. Практичне сіре, чорне чи святкове біле тло прикрашаємо широкими та вузькими планками, барвистимиабо стриманими комірцями, розшитими манжетами, акуратними китичками.
Також ви можете замовити по оптовим цінам жіночий і дитячий одяг в вишивкою. Асортимент дивіться тут https://galychanka.com.ua/hurtom-catalog/
Повернення немає, перед відправкою все перевіряю на брак.

Кольори
Характеристики
Бренд Галичанка (Галычанка)
Производство Украина
200 грн
olja_kolja
На Клумбі 11 роки
Більше 200 продажів