Гараж з воротами технок 8416 з 3 машинками

(1)
В наявності
Нове
Великий гараж з трьома дверима різних кольорів, імітація заправки та машинки з милими емоціями принесуть море радості дітлахам.

У гаражі 3 бокси з тематичними наліпками над воротами та відповідним кольором дверей: поліційна дільниця, СТО, пожежна станція. У кожному боксі спеціалізований автомобіль: великий блакитний мікроавтобус, швидкісний салатовий спорткар та потужна червона пожежна машина з рухомою драбиною. Переносити гараж на інше місце зручно за ручку на даху.

Особливістю гаража є важіль "катапульта" )), який виштовхує машинки з гаража у світ цікавих пригод. Важіль розташований на задній стінці гаража. Запускати автомобілі з з допомогою важеля – особливо цікава забава для дітей, та навіть дорослих. Можна проводити змагання по швидкому виїзду. Для плавного руху з гаража передбачений з'їзд. На боковій стінці – 2 колонки з бензином А95 та дизпаливом.

З іграшкою малюки придумають безліч цікавих ігор: підкачати колесо на СТО, вирушити на гасіння пожежі, заправити автомобіль, та багато інших. Гараж стане улюбленою іграшкою кожного малюка, навколо нього згрупуються всі машинки, які вже є у дитячій кімнаті, автотреки та конструктори.

У наборі:гараж, мікроавтобус, спортивна машина та пожежна машина. Виготовлений з міцного якісного пластику, без запаху.

Пакування– яскрава коробка з відкритою ручкою.

Артикул 8416
Вага 515 г

Розмір коробки 27,5*14,5*14 см.

Габаритні розміри 26.5 х 19 х 17 см

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
Тип паркинг

Нещодавні відгуки
Tatianna2000
8 березня 2023
Отримала гараж з 3-ма машинками, діти в захваті) а це головне. Гарна якість, яскраві кольори.
lilchenyatko
На Клумбі 11 роки
Більше 5000 продажів
Топ 7% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Делівері, Justin
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє