Генеральні прибирання після квартирантів у львові! знижки для мешканців вул.зелена і деякі прилеглі!

Під замовлення
Нове
Генеральне прибирання після квартирантів
Квартиранти, що залишають після себе бардак та знищене майно, на жаль, – часта ситуація. Цвіль на стінах і меблях, плями від комах, брудні підвіконня, запах від котів і собак, немиті вікна і не прані штори - наслідки від наймачів житла часом більше нагадують вандалізм. Але навіть якщо ви мали справу з порядними квартирантами, після них залишається побутове сміття, немитий посуд, бруд та пил. Тому найважливіше завдання – повернути житлу чистоту та доглянутість !
Наскільки б орендарі не були хорошими, після їх виїзду житло має бути ідеально чистим і продезінфікованим.

Ретельне наведення чистоти потрібно проводити у два етапи: спочатку – сухе чищення, потім – мокре прибирання всіх поверхонь. Важливо бути уважним до деталей прибирання і не пропустити жоден з найважливіших етапів робіт. Оскільки важкодоступні місця в квартирі орендарі часто не прибирають, саме на цьому в першу чергу потрібно зосередитися під час прибирання.

виніс сміття; чищення кахлю та плитки на кухні, у ванній кімнаті та санвузлі, прибирання на кухні; миття посуду
мийка вікон;
дезінфекція сантехніки; полірування скляних та металевих поверхонь; миття плінтусів; Миття холодильника всередині, Миття мікрохвильової печі, духовки.

Маю якісний пилосос і всі миючі засоби для прибирання ! Ціна договірна , але повірте що набагато дешевша ніж в клінінг компаніях!!!

Характеристики
Производство Украина
Taras78
На Клумбі 5 роки
Більше 70 продажів
  • Інші способи доставки
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє