Куртка демісезонна для хлопчиків 140

В наявності
Нове
ШАНОВНІ ПОКУПЦІ, ПЕРЕД ТИМ ЯК ЗАМОВЛЯТИ ТОВАР, ВЕЛИЧЕЗНЕ ПРОХАННЯ ОЗНАЙОМИТИСЯ З УМОВАМИ ОПЛАТИ І ДОСТАВКИ.

Куртка пряма демісезонна для хлопчиків. Нова модель середньої довжини від відомого бренду GLO-story. Зверху відмінної якості водовідштовхувальна плащівка. Утеплювач холлофайбер. Простьобана шовкова підкладка не дає утеплювача просідати після прання. Глибокий зручний капюшон. Висока стійка, добре захищає від вітру. Два глибокі кишені по боках на блискавках та один внутрішній. По низу рукава внутрішній манжет з трикотажної гумкою. Дуже добротна стильна і тепла куртка для сучасних хлопців. Відмінно буде виглядати з джинсами і брюками, які можна вибрати на сайті нашого інтернет-магазину .

Сезон : осінь-весна
Виробник : GLO-story
Колір : хакі
Розмір : рост 134/140 на 140 Довжина виробу по спині 56 см. Ширина вироби 42 см. Довжина рукава від плеча 50 см. Довжина рукава від коміра 61 см. Плечі 40 см. 

:truck: СПОСОБИ ДОСТАВКИ

Доставка "Нова пошта", "Укрпошта", "Meest".

:small_blue_diamond:Накладений платіж можливий при відправці "Новою поштою". При післяплаті передоплата ВІД 200 грн (залежно від габаритів посилки) на карту "Приватбанк" або "monobank". Решта сум при отриманні у відділенні.
:small_blue_diamond:Під час відправки Укрпоштою до вартості товару додається упаковка товару від 2 до 5 гвівен, залежно від габариту замовлення. Відправлення Укрпоштою здійснюється за 100% оплати на картку "Приватбанк" або "monobank".
:small_blue_diamond:При відправленні "Meest" до вартості товару додається упаковка товару від 2 до 5 гвівен, залежно від габариту замовлення. Відправлення "Meest" провадиться при 100% оплаті на картку "Приватбанк" або "monobank".
:small_blue_diamond:Можливий самовивіз. Для мешканців м.Запоріжжя самовивіз Хортицький м-н вул. Гудименка зуп. Школа.

:small_orange_diamond:Шановні покупці переконливе прохання перевіряти товар у відділенні пошти.
:small_orange_diamond:При виявленні виробничого браку чи невідповідності товару останній приймається на обмін лише з відділення пошти.
:small_orange_diamond:У разі виявлення при перевірці товару на пошті брак або невідповідності замовлення - доставку товару в 2 сторони бере на себе продавець.
:small_orange_diamond:У разі забору посилки із браком товар залишається у покупця. За винесений відділення пошти товар відповідає лише покупець.

Розміри
140
152
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Glo-Story (Гло-Стори)
Пол для мальчика
Наличие в наличии
Материал плащевка
Сезон демисезон
Производство ЕС
Утеплитель холлофайбер