Куртка демісезонна для хлопчиків 134,140,146,152

В наявності
Нове
ШАНОВНІ ПОКУПЦІ, ПЕРЕД ТИМ ЯК ЗАМОВЛЯТИ ТОВАР, ВЕЛИЧЕЗНЕ ПРОХАННЯ ОЗНАЙОМИТИСЯ З УМОВАМИ ОПЛАТИ І ДОСТАВКИ.

Куртка пряма демісезонна для хлопчиків. Нова модель від відомого бренду GRACE. Зверху відмінної якості водовідштовхувальна плащівка на одинарному утеплювачі та флісовій підкладці. Глибокий зручний знімний капюшон. Висока стійка, добре захищає від вітру. Дві кишені з боків. Спереду і на рукаві емблема вишивка. По низу рукава манжет з трикотажної гумкою. Спина трохи довше переду. Дуже добротна і стильна куртка для сучасних хлопців. Відмінно буде виглядати з джинсами і брюками, які можна вибрати на сайті нашого інтернет-магазину.

Виробник : GRACE
Колір : чорний

Розмір : зріст 134 Довжина виробу по спині 62 см. Ширина вироби 43 см. Довжина рукава від плеча 47 см. з манжетам. Довжина рукава від коміра 56 см. з манжетам. Плечі 35 см.
Розмір : зріст 140 Довжина виробу по спині 64 см. Ширина виробу 43 см. Довжина рукава від плеча 50 см. з манжетам. Довжина рукава від коміра 59 см. з манжетам. Плечі 37 см.
Розмір : зріст 146 Довжина виробу по спині 68 см. Ширина вироби 46 см Довжина рукава від плеча 52 см. з манжетам. Довжина рукава від коміра 61 см. з манжетам. Плечі 39 см.
Розмір : зріст 152 Довжина виробу по спині 70 см. Ширина вироби 47 см Довжина рукава від плеча 55 см. з манжетам. Довжина рукава від коміра 65 см. з манжетам. Плечі 40 см.

:truck:СПОСОБИ ДОСТАВКИ

Доставка "Нова пошта", "Укрпошта", "Meest".

:small_blue_diamond:Доставка з післяплатою при відправці "Новою поштою". При післяплаті передоплата ВІД 150 грн (залежно від габаритів посилки) на карту "Приватбанк" або "monobank". Решта сума при отриманні у відділенні.
:small_blue_diamond:При відправці Укрпоштою до вартості товару додається упаковка товару від 2 до 5 грівен, залежно від габариту замовлення. Відправлення Укрпоштою здійснюється за 100% оплати на картку "Приватбанк" або "monobank".
:small_blue_diamond:При відправці "Meest" до вартості товару додається упаковка товару від 2 до 5 грівен, залежно від габариту замовлення. Відправка "Meest" провадиться при 100% оплаті на картку "Приватбанк" або "monobank".
:small_blue_diamond:Можливий самовивіз. Для мешканців м.Запоріжжя самовивіз Хортицький м-н Вул. Гудименка зуп. Школа.

:small_orange_diamond:Шановні покупці переконливе прохання перевіряти товар у відділенні пошти.
:small_orange_diamond:При виявленні виробничого браку або невідповідності товару останній приймається на обмін лише з відділення пошти.
:small_orange_diamond:У разі виявлення при перевірці товару на пошті браку або невідповідності замовлення - доставку товару в 2 сторони бере на себе продавець.
:small_orange_diamond:У разі забору посилки з браком товар залишається у покупця. За винесений за відділення пошти товар відповідає тільки покупець.

Розміри
134
140
146
152
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Grace (Грейс)
Пол для мальчика
Наличие в наличии
Материал плащевка
Сезон демисезон
Производство ЕС
Утеплитель синтепон
900 грн
vroks
На Клумбі 9 років
Більше 500 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 днів