Композиція з цукерок "ferrero rocher" "серце з любов'ю"

В наявності
Нове
Визнання у світлих почуттях можна висловити по-різному. Коханій жінці можна подарувати шикарний букет червоних троянд або коробку найсмачніших цукерок. А можна поєднати ці два подарунки в один. Наш букет "Серце з любов'ю" об'єднав у собі і прекрасні червоні троянди та найсмачніші цукерки Ferrero Rosher. Купити подарунок доставкою ви можете прямо на нашому сайті. Букет із цукерок купити дуже просто. Для цього вам достатньо оформити замовлення, вказати адресу одержувача та час доставки, а потім сплатити подарунок через банківську картку.

Такий презент стане чудовим подарунком на День усіх закоханих та прикрасить святковий стіл. Для того щоб порадувати близьку людину вам потрібно лише оформити замовлення подарунків для дівчат. Їх безумовно, приємно здивує такий шикарний букет із цукерок.

Склад: цукерки "Ferrero Rosher" - 24 шт., Декор.

Примітка: оскільки всі вироби є handmade - замовлення товару необхідно здійснювати за 2-3 дні до передбачуваного відправлення.

Увага! Зовні товар може відрізнятись від представленого на сайті зображення. Доставку букета краще замовляти за 3 робочі дні до доставки!

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Handmade (Хэндмейд)
Наличие в наличии
Производство Украина
590 грн
Karpathian_Magnolia
На Клумбі 9 роки
Більше 200 продажів