Beyblade бейблейд арена тень змеи 2 волчка doomscizor d3 legend spryzen s3 burst shadow snake pit

В наявності
Нове
Арена Shadow Snake Pit від компанії Hasbro випущена обмеженим тиражем і є предметом бажань шанувальників гри Beyblade Burst. Вона виготовлена ​​з високоміцного гнучкого пластику, має три поглиблення пастки, а по периметру арени - шипи. Зверху арена закривається прозорою кришкою з витісненими на ній зміями. Також цей набір укомплектований двома ексклюзивними Бейблейд третього покоління з функцією Switchstrike, які не продаються окремо. З бейблейдами в комплектації два двосторонніх запускача, що запускають блейд в праву і ліву сторони.
Думсайзор D3 має гарну витривалість та з непоганими параметрами захисту та ваги. А завдяки формі енергетичного диску зі легкими зазубреними лезами може непогано проявити себе в атаці.
Легендарний Спрайзен S3 в цьому наборі має захисні характеристики. У нього важкий силовий диск і непогані параметри витривалості і атаки. Завдяки перемикачу всередині енергетичного диска Легендарний Спрайзен S3 отримує здатність до потужної атаки при запуску дзиги як в ліву, так і в праву сторони.
Всі три частини цих беїв можуть комбінуватися з частинами інших бейблейдів для посилення або зміни характеристик. Дзиги Doomscizor D3 і Legend Spryzen S3 мають QR-код на нижній частині енергетичного диску і скануються в мобільному додатку Beyblade Burst (IOS; Андроїд) на телефоні або планшеті.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Hasbro (Хасбро)
Наличие в наличии
xadid
На Клумбі 10 роки
Більше 1000 продажів