Говорящий интерактивный щенок, песик, пес, собака чарли. hasbro

В наявності
Б/В
Состояние новой игрушки. Хранилась на полке, игрались очень бережно. Все рабочее. Покупалась новой. На французком языке. Цена ниже некуда. В магазинах стоит от 1500 грн. Видео скину на или можно посмотреть в интернете.
Описание с интеренета
ЦуценяЧарлі Hasbro FurReal Friends CharlieB9070
Інтерактивне цуценя Чарлі FurReal Friends породи бігль від Hasbro - неймовірно балакучий вихованець який не тільки обожнює завзято гавкати на всіх навколо, але і буде радий "поговорити по душам"! Це, до речі, зовсім не жарт, адже тямущий Charlie знає трохи більше 80 фраз, які він з радістю вимовляє на франц. мові крізь забавне гавкання, коли чує знайомі йому слова. У той момент, коли Чарлі успішно розпізнає мову свого господаря, на його шиї починає світитися голубенький значок у вигляді лапки, розташований на нашийнику.
Крім звуковий функціональної складової, іграшка може похвалитися можливістю руху, а також механічним зміною положення передніх лапок вихованця. Інтерактивне щеня Чарлі з лінійки Фуріал вміє рухати головою вправо і вліво, а також ворушити своїми великими вушками, неймовірно зворушливо і кумедно закриваючи ними очі! Якщо погладити собачку по спині, то Charlie буде виляти хвостиком! Варто потягнути іграшкове цуценя за передні лапки, як вони практично повністю випростовується, давши можливість перевести свою улюблену балакучу тваринку FurReal на ім'я Чарлі в положення лежачи.
З іграшкою FurReal Chatty Charlie, the Barkin 'Beagle (оригінальна назва англійською мовою) дитина без зусиль зможе розвинути багато корисних навичок, на зразок тактильного сприйняття, а також навчиться разом з нею піклуватися про тварин! Варто звернути увагу на те, що новий інтерактивний щеня бигля Чарлі з серії Фуріал виконаний з високоякісних матеріалів на найсучаснішому обладнанні. Зовнішній вигляд його - плід копіткої роботи професійного дизайнерського колективу компанії Хасбро. Результатом служить чудова сучасна іграшка FurReal у вигляді дивно технологічною собачки, яка стане для дитини добрим другом, а також порадує його своїми цікавими функціями!
Комплект: інтерактивне щеня, інструкція.
Доп. інфо: на англ. мовою
Наявність батарейок: входять в комплект.
Тип батарейок: 4 х AA / LR6 1.5V (пальчикові).
З чого зроблена іграшка (склад): плюш, текстиль, пластик.

Вік: від 4-х років
Виробник: Hasbro

Характеристики
Состояние б/у
Бренд Hasbro (Хасбро)
Наличие в наличии
Вид домашние животные
495 грн
Malvinka
На Клумбі 11 роки
Більше 1000 продажів