H&m girl / текстильні, літні хайтопы, кеды / 23-24-25

В наявності
Нове
БУДЬ-ЛАСКА, перш ніж замовляти, уточнюйте наявність розмірів / читайте уважно текст оголошення / задавайте питання , відповіді на які немає в оголошенні... Шануйте свій та мій час:)

H&М якісні, високі кеди (літні хайтопи). Розмір: 23/24/25. Яскраві, практичні і дуже зручні. Шнурівки-обманки (гумочки / нічого зашнуровувати не треба).
Склад: 100% cotton - устілка і підкладка зсередини / 100% cotton - верхня тканина / 100% rubber (гума) - підошва; 100% polyester - гумки (шнурівки) і зовнішня окантовка.
Вдалий варіант для прогулянок ... ніжка дихає, підошва дуже гнучка і легка.
БЕЗ торгу! Обмін НЕ цікавить!
У вимірах допускається + -1мм, з точність виміряти складно - устілка не витягується.
заміри:
- 23р.- продано!
- 24р.- 15,2см
- 25р.- 15,7см - продано!

Дивіться інші мої оголошення. Є цікаві, якісні, текстильні вироби для затишку у вашому домі. А також багато речей для дітей і дорослих. Пересилаю "Новою поштою", Укрпоштою та Justin. Умови знижок вказую в описі вище. Відправка товару за рахунок покупця. Якщо декілька речей замовлено - додатково роблю знижечку чи подарунок:) (додаткоіа знижка не дається на товар який оцінений до мінімуму) Одяг - новий, куплений за кордоном (Італія, Німеччина, Канада, Греція, Франція, Англія ...) В дуже малій кількості є сток (вказую це в описі про товар). А також виставляю деякі речі своєї сім`ї в чудовому стані. Мені зручніше по предоплаті на карту Привату, але і з накладними платежами працюю (умови-запитуйте). Повернення чи обмін товару - тільки за попередньою домовленістю

Розміри
23
24
25
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд H&M (Эйч энд Эм)
Пол для девочки
Наличие в наличии
Застежка резинка
Материал текстиль
Длина стельки (см) 14,50, 15,00, 15,50
376 грн
ksenijaajinesk
На Клумбі 7 роки
Більше 300 продажів