Каляска 2а1 тако takko

В наявності
Б/В
Нова така ж сама каляска коштує на даний момент 18 000 грн.
Я продаю за 6 000 грн, для того, щоб не займала місця.
Продам нашу улюблену і зручну в керуванні каляску тако волето & кнор бебі. Стан ідеальний. Підійде як для дівчинки так і для хлопчика. В комплеткі люлька та прогулянковий блок, дощовик, сумка, пеленка з непромокаючою основою, нові додаткові паски безпеки. В люльці є матрац який можна піднімати, особливо зручно коли дитина ще не сидить, а хоче. До люльки йде накидка на ліпучках.
В прогулці є зручний матрац, для зручного сидіння дитини. Підножка має 3 положення. Ручка знімаєттся, обтянута екошкірою, ціла без дефектів. Капішон опускається дуже низько, завдяки цьому дитина захищена від негоди. Є чохол на ніжки, який віргортається. Основна ручка має 4 положення, також обтянута екошкірою, без дефектів. На обох капішонах є відліли з сіткою, завдяки чому,літом можна загорнутм основну тканину і дитині буде свіже повітря.
Ручка не перекидається, сам блок можна розвертати за рухом чи проти.
Колеса знімаються, зручно для того, щоб мити. Передні поворотні, можна фіксувати. На задніх надійний тормоз. Не були пошкоджені чи проколоті. Всі деталі в калясці знімаються, можна розібрати до каркасу, навіть без допомоги чоловіка. Гарно переться в машинці. Плям чи дефектів не має.
Особисто я дуже задоволена якістю та виглядом даної каляски. На всі питання відповім. Пересилаю, по передоплаті, самовивіз, можна приїхати подивитися. На даний час все випране, чисте і складене.

За бажанням надам багато додаткових фото, сюди ліміт не дозволяє. На всі питання відповім.

Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
Производство Другие страны
Кол-во детей для одного
Dima0611
На Клумбі 5 роки