Елегантний набір постільної білизни в дитяче ліжечко belissimo шоколад

В наявності
Нове
Комплект постільного в ліжечко
Шикарний набір, найкращої якості!
Ціна з балдахіном – 4100 грн.
Ціна без балдахіна – 3470 грн.
В повний комплект входить:
1. Захист на блискавці на 4 сторони, на ліжечко 120х60 (Наповнювач холлофайбер, в напірниках), чохли на бортах знімні.
2. балдахін 4 м (Сіточка, мереживо)
3. ковдра 90×110 (350г/м.кв) (наповнювач - ekotton soft)
4. подушка 40×60 (600гр/м.кв) (наповнювач - ekotton soft)
5. підковдра ошатна 90×110 (матеріал - сатин)
6. наволочка 40×60 (1шт) (матеріал - сатин)
7. простирадло на гумці 60×120 (1шт) (матеріал - сатин)
* Сатин - це бавовняний, гіпоалергенний матеріал, який добре пропускає повітря, вбирає і виводить зайву вологу. Корисна особливість переплетення ниток бавовняні нитки різної товщини. Така технологія дозволяє матеріалу бути дуже м´яким і приємним на дотик. Більш товсті поперечні нитки підсилюють матеріал, підвищують міцність і в рази збільшують термін експлуатації.
* Ecotton - екологічно чистий, гіпоалергенний наповнювач, створений на основі натуральних бавовняних волокон. * Ecotton hard розроблений спеціально для виготовлення бортиків (захисту) в ліжечко, має посилену форму і зберігає бездоганний зовнішній вигляд тривалий час. * Ecotton soft полегшений і вдосконалений спеціально для виготовлення ковдр та подушечок в ліжечко, на базі основних норм і вимог до постільній білизні для новонароджених.
Опис і рекомендації по догляду:
Захист з натуральним наповнювачем забезпечує хорошу циркуляцію повітря і захищає немовля від протягів і небажаних ударів.
Ковдрочку (90 Х 110 см), пошита з дуже пухнастою і ніжною тканини - мікрофібри, яка на дотик подібна шкірці персика. Наповнювач гіпоалергенний натуральне бавовняне волокно ekotton soft - 250гр. Воно досить тонке і тепле, має не великий розмір, для того щоб було зручно укутати дитинку, погодувати і в ковдрочку, зберігаючи мамине тепло, - укласти в ліжечко.
Подушечка (40 Х 60 см), як і ковдрочку, виконана з дуже ніжною, м´якою і приємною тканини - мікрофібри. Наповнювач гіпоалергенний натуральне бавовняне волокно ekotton soft - 120гр.
Догляд: можливе ручне прання одеяльца і подушечки, або прання в делікатному режимі, з віджиманням на маленьких оборотах. Відразу після прання їх важливо повністю висушити. При необхідності - провітрювати.
Підодіяльник (90 Х 110 см), наволочка (40 Х 60 см) і простирадло (120 Х 60 Х 15 см), пошиті з натурального бавовняного матеріалу поплін. Простирадло на гумці ідеально повторює форму матраца в ліжечку і дозволяє дитині легко і вільно почувати себе в ній, а матусі бути спокійною, що простирадло ніде не задереться і не скрутиться.
Догляд: за комплектами легко доглядати, їх можна прати в автоматичній пральній машині при температурі не вище 30-40 градусів, інакше тканина сяде. Сушити вироби після прання необхідно в розкладеному вигляді.
Балдахін (4 м) виконаний з найтоншої шестигранною легкої сіточки, яка в´яжеться спеціально для діток, технологія в´язки розроблена фахівцями в області дитячих товарів. Завдяки такому підходу, балдахін прекрасно пропускає повітря, оберігаючи сон малюка від комах і вітру. Достатня прозорість дозволяє доглядати за сном і неспанням дитини. Ніжна тканину легенько струмує, створюючи особливу атмосферу в кімнаті.
Ідеально підходить для ліжечка 120 * 60
З любов´ю і турботою про Вашого малюка!

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
Размер для новорожденных (матрас до 130 см)
Материал хлопок
Тип комплект 4+ в 1
vkrovatke
На Клумбі 10 років
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє