Коляска універсальна 3в1 verdi max plus, автолюлька 05, коричневий

В наявності
Нове
Пропонуємо вашій увазі новинку від наших офіційних польських партнерів, коляску Verdi Max Plus 3 в 1. Особливістю цього візочка є стримана монохромна кольорова гама і продумана до дрібниць конструкція. У своїй роботі дизайнери Verdi завжди керуються принципом дотримання найважливіших вимог сучасних матусь, а саме:
По-перше, коляска повинна бути безпечною для вашої крихітки. Завдяки посиленій системі фіксації Verdi Max Plus 3 в 1, люлька, прогулянковий блок чи автокрісло можна легко встановити чи зняти з шасі і бути спокійними за кріплення, так як воно надійніше за більшість сучасних колясок. Легка алюмінієва рама у поєднанні з поворотними передніми колесами зробить прогулянку ще простішою.
По-друге, компактність та практичність. Якщо ви запланували сімейну подорож, то коляска Verdi Max Plus 3 в 1 зможе помандрувати з вами хоч на край світу. Автокрісло легко встановлюється за допомогою системи кріплень в салоні автомобіля, а складене шасі — легко поміститься навіть у невеликий багажник.
По-третє, надійна технічна база коляски. Питання надійності елементів коляски завжди турбує батьків, адже з малюком потрібно гуляти щодня і поломка коляски справді викликає суттєві проблеми. Verdi Max Plus 3 в 1 має надійну гальмівну та амортизаційну системи, що надзвичайно важливо в умовах наших міст. Колеса, що не потрібно надувати, на яких не налипає сніг, — це ще один великий плюс цієї колясочки. Якщо ж під час прогулянки ви завітали до магазину, то вам буде куди скласти всі ваші покупки, адже розробники додали велику відкриту корзину для покупок.
Люлька у порівнянні з більшістю моделей Verdi, має на дивно глибокий капюшон, який забезпечить потрібну циркуляцію повітря навіть у закритому стані. Прогулянковий блок має кілька рівнів нахилу спинки аж до горизонтального положення, а це зручно, якщо ваш малюк під час прогулянки нарешті заснув! Автокрісло має зручну ручку для переміщення з салону автомобіля на раму, капюшон автокрісла - надійно захищає малюка від вітру.Використовуйте автокрісло для коротких переміщень, а для довгих прогулянок — ми рекомендуємо користуватися люлькою чи прогулянковим блоком.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство ЕС
Кол-во детей для одного
Тип 3 в 1
Тип шасси четырехколесное
Ширина шасси 50-60 см
vkrovatke
На Клумбі 10 років
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 3 днів