Кукуруза цукровий попкорн ,,полуничний", ,,зея", ,,вулкан"

В наявності
Нове
Кукурудза цукрова попкорн сортова , домашня, вирощена без використовування хімікатів, чистий корисний екопродукт. Урожай 2022 року.

Кукурудза Попкорн Полуничний – рідкісний сорт кукурудзи, визнаний одним з кращих для виготовлення попкорну. За термінами дозрівання сорт ранньостиглий. Період від сходів до початку збирання качанів становить 81-100 днів. Урожай дозріває в серпні, при посіві у відкритий ґрунт. Качани виглядають як велика полуниця з загостреними зeрнами. Забирають їх в стадії повної зрілості, після чого досушують. Зерна глянсові, пофарбовані в пурпурово-червоний колір. Рослина може бути як декоративна, підходить навіть для невеликого саду або великих контейнерів, виростає до 120 сантиметрів у висоту і виробляє 2-4 качани. Ви отримаєте великий урожай з маленької площі. Цією кукурудзою любуються, як квітами. До того ж, сорт відмінно підходить не тільки в якості флористичного декору, але і для приготування смачного попкорну. Качани висушують і використовують для прикраси житла на довгі роки, як композиції із сухоцвітів. Також зрізані стебла з качанами можуть довгий час прикрашати інтер'єр, а потім, за необхідності, зерна з них можна використовувати за прямим призначенням.

У кукурудзи, що призначена для попкорну, низьковідсоткова частка крохмалю та багато жирів, протеїнів. Оболонка зернятка міцніша, а всередині, крім крохмалистої основи, є крапелька води. При нагріванні вона закипає, перетворюється на пару і розриває кукурудзу, голосно лопаючись.

Крохмаль вивертається назовні під тиском і перетворюється на піноподібну основу. При розриві кукурудза може полетіти на кілька метрів, тому якщо готувати попкорн без кришки, готуйтеся ловити його по всій кухні.

Як приготувати попкорн самостійно
Звичніше смажити попкорн у глибокій сковорідці або в каструлі з товстим дном. Обов'язково із кришкою. Вогонь на газовій плиті чи електриці різниці не має. Головне, рівномірне нагрівання, своєчасне помішування і трохи олії, щоб зернятка не підгоріли раніше часу.

Тепер розкриємо нюанси рецептів, як зробити попкорн удома за допомогою чотирьох пристроїв, які є на вашій кухні.

Як приготувати попкорн на сковороді?
На все піде 5 хвилин, не більше. Нагріваємо сковорідку на середньому вогні, додаємо в неї трохи олії, солі та копченої паприки, потім 100 грамів насіння. Відразу ж добре перемішати, накрити кришкою і чекати. Коли кукурудза розігріється, почуєте часті вихлопи. Чекайте 2 хвилини — процес пішов.

Як приготувати попкорн у мікрохвильовій печі
Перед тим, як готувати попкорн у мікрохвильовій печі, в камеру ставлять склянку води та нагрівають хвилину при найвищій температурі. Це робиться для максимального розкриття зерен. Час приготування смакоти залежить від потужності пристрою:

1000 Вт = 1,5-2,5 хвилини;
800 Вт = 2-3 хв;
650 Вт = 2,5-3,5 хвилини.
попкорн у мікрохвильовій печі

Коли почуєте потріскування з інтервалами 2-3 секунди, зупиняйте роботу печі. Пакет перед відкриттям обов'язково потрібно струшувати, щоб сіль чи цукор рівномірно розподілилися.

Як приготувати попкорн у духовці
У духовці готують попкорн у два етапи: спочатку роблять зерна пухнастими на сковороді, потім запікають. З продуктів знадобляться: 100 кукурудзи, 50 г вершкового масла, 4 столові ложки меду, 2 столові ложки цукру, 2 столові ложки тертого шоколаду.

Беруть сковорідку з кришкою, розтоплюють вершкове масло та додають кукурудзу. Закривають кришкою і готують 2-3 хвилини, періодично струшуючи сковорідку, щоб зерна в ній перемішувалися і нагрівалися швидше, які ще не «розірвалися». Щойно чують дружну «канонаду», чекають хвилину і знімають сковорідку з вогню. Пересипають ласуню в миску і приступають до другого етапу приготування.
Тепер настала черга духовки — її нагрівають до 180°С. Змішують мед і цукор, додають тертий шоколад — гуляти, то гуляти! Додають цю заправку у попкорн і ретельно перемішують. Рівномірно розкладають вміст з посудини на лист і відправляють в духовку запікатися. 15 хвилин достатньо.

Як приготувати попкорн у мультиварці
Якщо у вашій мультиварці передбачена програма «Попкорн», тоді готування інтуїтивно зрозуміле: горстку зерен у каструльку, закрити кришку, увімкнути програму (час готування виставляється автоматично) та чекати. Програми немає, тоді можна скористатися альтернативними варіантами — «Суп», «Жарка», «Мультиповар», виставивши температуру 60°С.

Порядок дій стандартний: дно каструльки змастити олією, кукурудзу викласти на дно в один шар, закрити кришку, виставити програму. Коли буде чутно часті похлопування розкриття зернят, вимкнути пристрій. Попкорн готовий.

Продаються як цілі качани так і готове полущене насіння.
Ціна качанів від 1 до 10 грн/шт, в залежності від розміру.
Ціна насіння 14 грн/ 100 грам

Дивіться інші мої товари. Регулярне поповнення асортименту.
Також моя сторінка на Кашалоті
https://kashalot.com/users/fenix_2000/

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Fenix_2000
На Клумбі 6 роки
5 продаж
  • Укрпошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє