Lupilu (нат.шкіра) зручні пінетки, домашнє взуття 18/19р(12,5см) 20/21р(13,5см) 22р(14см) в коробках

В наявності
Нове
БУДЬ-ЛАСКА, перш ніж замовляти, уточнюйте наявність розмірів / читайте уважно текст оголошення / задавайте питання , відповіді на які немає в оголошенні... Шануйте свій та мій час:)

Високоякісне, дуже зручне взуття для малюків. М‘якесенька натуральна шкіра (дихає, не містить шкідливих барвників). Це ідеальне взуття для навчання повзати, для перших кроків... / вдала заміна традиційних тапочків. Хороший варіант в подарунок / покупкою будете задоволені;) Резиночки чудово тягнуться і добре фіксують ніжку, не перетискаючи її (пінеточки не злітають). Виробник: Німеччина / Lupilu. Розміри: 18/19; 20/21; 22. Є кілька видів / кількість обмежена - залишки. Заміри зроблені особисто / на одній ростовці! (допускається +- 1/2мм) БЕЗ торгу!! Обмін НЕ цікавить!

Замеры:
— 18/19р.— довжина устілки(з середини) - 12,5-12,8см
— 20/21р.— довжина устілки(з середини) - 13,5-13,7см
— 22р.— довжина устілки(з середини) - 14см

Дивіться інші мої оголошення. Є цікаві, якісні, текстильні вироби для затишку у вашому домі. А також багато речей для дітей і дорослих. Пересилаю "Новою поштою", Укрпоштою та Justin. Умови знижок вказую в описі вище. Відправка товару за рахунок покупця. Якщо декілька речей замовлено - додатково роблю знижки чи подарунок:) Одяг - новий, куплений за кордоном (Італія, Німеччина, Канада, Греція, Франція, Англія ...) В дуже малій кількості є сток (вказую це в описі про товар). А також виставляю деякі речі своєї сім`ї в чудовому стані. Мені зручніше по предоплаті на карту Привату, але і з накладними платежами працюю (умови-запитуйте). Повернення товару - тільки за попередньою домовленістю!

Розміри
68
74
80
86
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Lupilu (Лупилу)
Пол для девочки
Наличие в наличии
Материал кожа натуральная
Производство ЕС
115 грн
ksenijaajinesk
На Клумбі 7 роки
Більше 300 продажів