Magformers магнитный конструктор строительная техника 47 дет. vehicle power construction set 47 piec

В наявності
Нове
Набір призначений для залучення дитини до величезного світу різноманітних і важливих професій. Набір дозволяє збирати машини для будівельників ― екскаватори, бульдозери, трактори, снігоприбиральні машини. Деталі виконані в яскраво-помаранчевому і жовтому кольорі.

У комплект входить фігурка «Будівельник в екіпіровці», у якого згинаються ручки й ніжки, що робить гру більш захоплюючою. В руки і ноги фігурки вбудовані маленькі магніти, які можуть прикріпити її до деталей конструктора. За рахунок того, що сама фігурка рухлива, будівельник може приймати різні, часом незвичайні і потішні пози, ― наприклад, проїхати на бульдозері на руках або зробити "ластівку".

У набір входить вже готовий ківш, що спрощує процес створення техніки типу екскаватор, спеціальні конвектори і важелі для його кріплення, а також 2 окремих колеса, які кріпляться за допомогою важелів і створюють ще один ряд коліс в ваших машинах. Також в наборі є мотузяний блок і стріла ― завдяки цим деталям ви зможете зробити справжній кран і піднімати різні вантажі.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Magformers (Магформерс)
Наличие в наличии
xadid
На Клумбі 10 років
Більше 1000 продажів