Новинка чарівний набір ultimate з комплексом timewise 3d mary kay

Під замовлення
Нове
Увага! Новинка Чарівний набір Ultimate з комплексом TimeWise 3D Mary Kay

-Для Сухої/Нормальної Шкіри
-Комбінованої/Жирної Шкіри

Зупини темпи видимого старіння шкіри вже за 2 тижні* для шкіри, яка буде подобатися рік за роком, завдяки оновленому "Чарівному набору" Ultimate з комплексом TimeWise 3D лише за чотири простих кроки, кожен продукт вранці та ввечері:

*Очищувальний засіб «4 в 1» з комплексом TimeWise 3D
*Зволожувальний засіб з антиоксидантами та комплексом TimeWise 3D
*Денний захист SPF30 з комплексом TimeWise 3D або
*Нічне відновлення з комплексом TimeWise 3D
*Крем для шкіри навколо очей з комплексом TimeWise 3D

Ключові Інгредієнти
Науково випробуваний, запатентований комплекс TimeWise 3D надає кожному продукту у "Чарівному наборі" Ultimate з комплексом TimeWise 3D три найважливіші компоненти, які допомагають підтримувати шкіру.

1. Антиоксиданти - протидіють вільним радикалам, які, як відомо, прискорюють старіння шкіри і викликані факторами навколишнього середовища, такими як УФ-промені, блакитне світло моніторів, забруднення (смог, вихлопні гази, шкідливі речовини), нестача сну, стрес, куріння і навіть харчування. Чим більше шкіра піддається впливу цих агресивних чинників, тим більше проявляються ознаки передчасного старіння. Хоча шкіра має природний захисний бар´єр, повсякденне життя може створювати більше навантаження, ніж шкіра здатна витримати. Тому важливо зміцнювати і поповнювати запаси шкіри потужним антиоксидантним захистом.

Джерела антиоксидантів в комплексі:
Інкапсульований ресвератрол забезпечує потрійну антиоксидантну дію. Доведено, що він
Протидіє негативному впливу вільних радикалів на шкіру. Підвищує рівень природних захисних антиоксидантів. Працює в гармонії з природними антиоксидантами, допомагаючи підтримувати шкірний бар´єр.

Вітамін B3 діє як додаткове джерело антиоксиданті

2. Освітлення - сяйво шкіри часто зменшується, коли вона нездорова або пошкоджена сонячними випромінюванням, що проявляється у вигляді пігментних плям. Щоб надати шкірі сяючого, рівного тону, необхідно щодня наносити сонцезахисний фільтр і правильно доглядати за нею.
Джерела в комплексі:
Вітамін В3 спрямований на усунення нерівномірного тону шкіри. Водорозчинний вітамін групи В, до складу якого входить ніацин, вітамін В3 є добре відомим освітлюючим суперзасобом.
Інкапсульований ресвератрол сприяє вирівнюванню тону шкіри.

3. Природний колаген шкіри з віком починає виснажуватися. Вже після 20 років у вашій шкірі виробляється приблизно на 1% менше колагену щороку - рік за роком, безперервно. Підтримуючи природний рівень колагену в шкірі, ви зміцнюєте один з її основних структурних елементів, який допомагає зберегти шкіру пружною та еластичною.
Джерела в комплексі:
Антивіковий пептид підтримує природний рівень колагену та еластину шкіри. Він складається з чотирьох амінокислот, пов´язаних між собою, які сприяють збереженню молодого вигляду шкіри.
Інкапсульований ресвератрол підтримує природний рівень колагену у шкірі, сприяючи розгладженню дрібних і глибоких зморшок. Містить екстракт опунції, який допомагає зміцнити водний бар´єр шкіри, що має критичне значення для збереження корисних речовин шкіри та захисту від шкідливих впливів

Для замовлення:
-Вказуємо ПІБ одержувача та номер телефону
-Спосіб доставки (Укрпошта/ Нова пошта), адреса доставки
-Відправка після оплати, післяплати немає
-Бронь на сплату 1 доба (за замовчуванням)

Комісія банку та оплата доставки за рахунок отримувача (Нова пошта/Укрпошта)
Оплата на картку 100%

Характеристики
Состояние новое
Бренд Mary Kay (Мери Кей)
Наличие под заказ
Производство США
Jullli
На Клумбі 10 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта (від 25 грн.), Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє