Мило для кухні,що усуває запахи,з ароматом кави unice,300мл/6505001

В наявності
Нове
Спеціально розроблена формула бездоганно очищує кухонні приналежності такі як дошки для нарізання, качалки, ножі й інші тверді поверхні, в тому числі раковини й стільниці. Ефективно бореться з жиром та повністю усуває неприємні запахи від риби, часнику, цибулі, сирого м’яса, спецій, цигарок і багатьох інших
різких, неприємних «ароматів». Додатковий бонус – засіб має нейтральний pH, тож попіклується про ніжну шкіру ваших рук і очистить їх від бруду навіть у холодній воді.
Застосування
Спосіб застосування: видавити невелику кількість мила, спінити його, після миття змити водою. Застережні заходи: зберігати в закритій упаковці, окремо від харчових продуктів. Уникати попадання засобу в очі. У разі попадання засобу в очі негайно промити їх чистою водою протягом декількох хвилин. Зняти контактні лінзи, якщо вони присутні і якщо це легко зробити. Продовжити промивання. Якщо подразнення очей не проходить звернутись за медичною допомогою. В цьому випадку слід мати при собі упаковку продукту або етикетку. Можлива підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів. Після використання засобу упаковку утилізуйте як побутові відходи.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Dahynya_
На Клумбі 9 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє