Комплект постільної білизни у дитяче ліжечко хеппи пінгвин сірий

В наявності
Нове
Дуже гарний набір для овального та стандартного ліжечка, також ліжечка Монако.
1. Захист із роздільних частин: об'ємних подушечок на блискавці 8 штук 30 х 32 см. (наволочки знімаються для прання), 1 штука бортик-коса 120х17 см.
2. Ковдри, 110 Х 90 см
3. Подушечка, 40 Х 60 см
4. Підковдра на блискавці, 110 Х 90 см
5. Наволочка, 40 Х 60 см
6. Простирадло на гумці, 120 Х 60 Х 15 см
Комплект упакований у прозору каркасну валізу з ручками.
Підковдра, наволочка, простирадла та знімні чохли на блискавці, з натуральної бавовняної тканини. Простирадло ідеально повторює форму матраца в ліжечку. Дитина почуватиметься вільно, а мамі можна бути спокійною, що простирадло зафіксовано і ніде не зімнеться.

Знімні чохли мають петельки та спеціальні зав'язочки для надійного кріплення до ліжечка, що гарантує безпеку дитини та акуратний зовнішній вигляд. Такий захист забезпечує відмінну циркуляцію повітря в ліжечку та оберігає малюка від протягів та небажаних забій. Наявність блискавки на чохлах бавовняних бортиків, дозволяє прати окремо чохли і наповнювач.
Бортик-коса з бавовняного велюру - стильний м'який, приємний на дотик захист, не обмежує доступ повітря в ліжечко, зручна, не займає багато місця. Коли малюк підростає, незамінна для ігор та для декору дитячої кімнати. До народження малюка можна використовувати як зручну подушку для вагітної мами.
Ковдра та подушка з мікрофібри – пухнастої та ніжної тканини, приємної на дотик. Наповнювач ковдри та подушки – гіпоалергенне, легке, натуральне, бавовняне волокно Ес otton soft. Ковдра невеликого розміру. У нього зручно укутати малюка і укласти в ліжечко, зберігаючи мамине тепло. Вага ковдри 250 гр. Вага подушки 120 гр.
Поплін - це бавовняний, гіпоалергенний матеріал, який добре пропускає повітря, вбирає та виводить зайву вологу. Корисна особливість переплетення ниток попліну – бавовняні нитки різної товщини. Товстіші поперечні нитки посилюють матеріал, підвищують міцність і в рази збільшують термін експлуатації.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
Размер для новорожденных (матрас до 130 см)
Материал хлопок
Тип комплект 4+ в 1
vkrovatke
На Клумбі 10 роки
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє