Білий комплект постільної білизни у ліжечко dolce vita

В наявності
Нове
Шикарний набір, найкращої якості!
З балдахіном і без.
В повний комплект входить:
1. Захист на блискавці на 4 сторони, на ліжечко 120х60 (Наповнювач холлофайбер, в напірниках), чохли на бортах знімні.
2. ковдра 90×110 (350г/м.кв) (наповнювач - ekotton soft)
3. подушка 40×60 (600гр/м.кв) (наповнювач - ekotton soft)
4. підковдра ошатна 90×110 (матеріал - сатин)
5. наволочка 40×60 (1шт) (матеріал - сатин)
6. простирадло на гумці 60×120 (1шт) (матеріал - сатин)
7. Балдахін 9 метрів із двома бубонами. (+640 грн)
За бажанням можна вибрати інший балдахін (з мереживом чи іншим оформленням)
Сатин - це тканини з натуральних волокон, що ідеально підходять для дитячої постільної білизни.
Захист, у народі «бампер» або борт на блискавці – робить дитячий сон комфортним. Наповнювач для чохлів створений із якісного матеріалу. Наповнювач поміщений у спеціальні чохли з матеріалу, який виконує роль "фільтра", з метою захисту від попадання дрібних частинок волокон у дихальні шляхи немовляти. Крім того, такий "фільтр" не дозволяє бортикам накопичувати в собі пил, тому дитині завжди дихатиметься легко.
Догляд: завдяки системі "Easy Wash" (легке прання) – можна прати та швидко сушити чохли без наповнювача. У разі необхідності випрати наповнювач, важливо його ретельно просушити і не рекомендується застосовувати теплову обробку на високій температурі. При правильному догляді захист зберігає форму навіть після декількох років експлуатації.
Одеяла (90 Х 110 см), пошито з дуже пухнастої та ніжної тканини - мікрофібри, яка на ощупь подібна до шкірки персика. Наповнювач гіпоалергенне натуральне бавовняне волокно ekotton soft - 250гр. Воно досить тонке і тепле, має невеликий розмір, для того, щоб було зручно укутати дитинку, погодувати і в ковдрі, зберігаючи мамине тепло, - укласти в кроватку.
Подушечка (40 Х 60 см), як і ковдру, виконана з дуже ніжної, м'якої та приємної тканини – мікрофібри. Наповнювач гіпоалергенне натуральне бавовняне волокно ekotton soft - 120гр.
Догляд: можливе ручне прання ковдри та подушечки, або прання в делікатному режимі, з віджимом на невеликих обертах. Відразу після прання їх важливо повністю висушити. При необхідності – провітрювати.
Підковдра (90 Х 110 см), наволочка (40 Х 60 см), простирадла (120 Х 60 Х 15 см), пошиті з натурального бавовняного матеріалу сатин. Простирадло на гумці ідеально повторює форму матраца в ліжечку і дозволяє дитині легко і вільно почуватися в ній, а матусі бути спокійною, що простирадло ніде не задереться і не скрутиться.
Дніпро-можливий самовивіз.
Україною відправка Новою Поштою

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
Размер для новорожденных (матрас до 130 см)
Материал сатин
Тип комплект 4+ в 1
vkrovatke
На Клумбі 10 років
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє