Oko-tex standard 100 плед з рукавами,ковдра ,спальник

В наявності
Б/В
Oko-Tex® Standard 100 є єдиною системою контролю та сертифікації текстильних сировинних, проміжних та кінцевих продуктів усіх стадій переробки.

Перевірки на вміст шкідливих речовин охоплюють заборонені та регламентовані законом субстанції, відомі як небезпечні для здоров'я та параметри для профілактики захворювань.

Включення перевіреного текстилю в один із чотирьох класів продуктів Oko-Tex® зорієнтоване на використання виробу. Чим інтенсивніший контакт зі шкірою, тим більш високі вимоги екології людини до текстилю мають бути виконані.

Перевірені продукти та групи товарів можуть маркуватися Oko-Tex® етикеткою та рекламуватись у будь-якій формі, якщо в рамках великих тестів лабораторії підтверджено відповідність усіх без винятку їх складових частин, включаючи приладдя, необхідним перевірочним критеріям. Виданий сертифікат діє один рік і може продовжуватися скільки завгодно.

Для багатьох споживачів, наприклад європейського чи японського ринку, дедалі важливішу роль при ухваленні рішення про придбання відіграє доказ, що текстильні продукти безпечні для здоров'я. Поширення та ступінь популярності Oko-Тех® Standart 100 сприяють зі свого боку тому, що знак Oko-Тех® сьогодні набув марочного характеру та активно затребуваний споживачем.

Виходячи з цього, маркування товарів етикеткою Oko-Тех® пропонує всім виробникам текстильних та швейних продуктів з дійсним сертифікатом ефективну можливість звернути додаткову увагу покупця на свої вироби. Без видимої етикетки товару споживач неспроможна оцінити гуманно-экологическое якість текстилю.

Oko-Tex standard 100 плед з рукавами,ковдра ,спальник
Стан-ідеальний
Довжина-192см
Ширина-67*2
Довжина рукава-62
Склад-100% поліестер

Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
500 грн
NaTaL9
На Клумбі 9 роки
Більше 900 продажів
Топ 3% кращих продавців