Органічна дитяча косметика від gz-store

В наявності
Нове
Турбота про найрідніших і найулюбленіших чоловічків – першорядне завдання батьків. Щоб дитина росла здоровою, потрібно подбати про правильний догляд за нею. Для цього у батьківському арсеналі є безліч засобів – креми, мило, молочко та інша дитяча косметика.

Дитячий крем
Ціна 222 грн. - 50 мл
Дитячий крем із зволожуючими та загоюючими властивостями необхідний для комплексної турботи про шкіру дитини. Тонкий і ніжний епідерміс малюка сильно схильний до впливу зовнішніх факторів (заборона під підгузком, теплим одягом або роздратування від синтетики). Вони можуть спровокувати висипання, що супроводжуються свербінням та дискомфортом. Для їх усунення ми рекомендуємо купити дитячий органічний крем, який прискорює регенерацію. Продукт підтримує оптимальний рівень вологи, пом'якшує та усуває лущення, сухість.

Молочко дитяче
Ціна 199 грн. – 100 мл, 308 грн. - 200 мл
Дитяче молочко після купання захищає шкіру від втрати вологи, перешкоджає появі подразнень та сухості. Натуральні олії, гідролати та СО2-екстракти вітамінізують епідерміс, захищають та підвищують імунітет. А ще натуральне дитяче молочко гіпоалергенне, воно добре знімає почервоніння, роздратування та запалення. Рекомендовано для щоденного догляду, а також для лікування дерматиту.

Дитяча олія
Ціна 191 грн. - 100 мл
Гіпоалергенну дитячу олію можна купити як для щоденного догляду за шкірою малюка, так і для масажу. Воно скорочує втрату вологи, підвищує пружність та еластичність епідермісу, стаючи надійним захистом від згубного впливу навколишнього середовища. Це повноцінний догляд дитячої шкіри, який немає необхідності доповнювати іншими засобами.

Дитячий шампунь Лавандовий
Ціна – 201 грн. – 100 мл, 314 грн. - 200 мл
Шампунь для дітей «Лавандовий» дбайливо очищає волосся та шкіру голови, не порушуючи рН балансу. Наш м'який засіб не щипає очі і не викликає подразнень, а наявність лавандового гідролату надає заспокійливу дію на нервову систему малюка. Ми радимо купити дитячий гіпоалергенний шампунь для догляду від 0 місяців до 4-х років.

Мило Кастильське з лавандою
Ціна 122 грн. - 100 грамів
Дитяче мило ручної роботи на основі натуральних масел – це делікатне очищення, яке запобігає лущенню шкіри та позбавляє відчуттів стягнутості. Наявність гідролату, мелених квіточок та ефірної олії лаванди позитивно впливає на дитячу нервову систему, заспокоює непосидю.

Мило Кастильське на молоці
Ціна 122 грн. - 100 грамів
Натуральне мило з оливковою олією ідеально підходить для догляду за шкірою малюка, у його складі лише корисні для епідермісу інгредієнти. Таке мильце добре зволожить і подарує комфорт дитині, після неї залишаються найприємніші відчуття чистоти та свіжості.

Дитяче мило Сонячний Зайчик
Ціна 107 грн. - 100 грамів
Ми створили мило спеціально для дітей з урахуванням потреб їхньої шкіри. М'яз вітамінізує, зволожує і живить шкірні покриви, регенеруючи і зменшуючи висипання. А ще продукт покращить імунітет шкіри, захистить від шкідливого впливу довкілля. Має антибактеріальні властивості.

Мило Шоколадниця
Ціна 107 грн. - 100 грамів
Шоколадне мило ми рекомендуємо для всіх типів шкіри. Особливо актуальним є продукт для сухих покривів, він їх зволожить і усуне лущення, почервоніння. І, звичайно ж, малюкам сподобається його чудовий шоколадний аромат.

Баттер для всіх типів шкіри
Ціна 277 грн. - 100 мл
Вітамінізована суміш олій живить шкіру малюка, перешкоджаючи її зневодненню. Такий корисний склад загоює запалення, а також ранки та тріщини, не викликаючи алергічних реакцій. Можна використовувати його на всіх ділянках тіла, і ви побачите, як швидко на краще змінитися стан шкіри.

Бальзам для губ Шоколад та ваніль
Ціна – 137 грн.
Натуральний бальзам для губ «Шоколад та ваніль» не містить агресивних компонентів та штучних домішок. Його можна використовувати як дорослим, так і малюкам для профілактики пересушування шкіри. Бальзам прозорий.
Продукт зроблений на основі мацерату ванілі - олії, настояної на рослинній сировині та олії какао. Цей компонент необхідний відновлення пошкодженої шкіри губ. Мацерат ванілі добре знімає запалення та роздратування. Компонент не викликає подразнення і добре переноситься навіть проблемною шкірою.

Дівчатка, повний асортимент, опис та наявність на нашому сайті gz-store.

Вибираєте засіб для купання малюка? Зверніть увагу на красиве та натуральне мильце у вигляді звірят і квіточок, таким мильцем малюк буде купатися із задоволенням: https://kloomba.com/o/krasivoe-i-naturalnoe-mylce-podarite-10431255/

Відправляємо замовлення по понеділках, середах та п'ятницях – Новою Поштою, також можливий самовивіз – Київ, Виноградар.

Оплата – Приватбанк, при самовивезенні готівкою.

Дивіться весь асортимент нашого магазину, у нас багато цікавенького!;)
https://kloomba.com/users/215127/shop/


Детский крем
Цена 222 грн. - 50 мл
Детский крем с увлажняющими и заживляющими свойствами необходим для комплексной заботы о коже ребенка. Тонкий и нежный эпидермис малыша сильно подвержен влиянию внешних факторов (запревание под подгузником, теплой одеждой или раздражение от синтетики). Они могут спровоцировать высыпания, сопровождающиеся зудом и дискомфортом. Для их устранения мы рекомендуем купить детский крем органический, ускоряющий регенерацию. Продукт поддерживает оптимальный уровень влаги, смягчает и устраняет шелушения, сухость.

Молочко детское
Цена 199 грн. - 100 мл, 308 грн. - 200 мл
Детское молочко после купания защищает кожу от потери влаги, препятствует появлению раздражений и сухости. Натуральные масла, гидролаты и СО2-экстракты витаминизируют эпидермис, защищают и повышают иммунитет. А еще натуральное детское молочко гипоаллергенно, оно хорошо снимает покраснения, раздражения и воспаления. Рекомендовано для ежедневного ухода, а также при лечении дерматита.

Детское масло
Цена 191 грн. - 100 мл
Гипоаллергенное детское масло купить можно как для ежедневного ухода за кожей малыша, так и для массажа. Оно сокращает потерю влаги, повышает упругость и эластичность эпидермиса, становясь надежной защитой от пагубного влияния окружающей среды. Это полноценный уход за детской кожей, который нет необходимости дополнять другими средствами.

Детский шампунь Лавандовый
Цена - 201 грн. - 100 мл, 314 грн. - 200 мл
Шампунь для детей «Лавандовый» бережно очищает волосы и кожу головы, не нарушая рН баланс. Наше мягкое средство не щиплет глазки и не вызывает раздражений, а наличие лавандового гидролата оказывает успокаивающее действие на нервную систему малыша. Мы советуем купить детский шампунь гипоаллергенный для ухода от 0 месяцев до 4-х лет.

Мыло Кастильское с лавандой
Цена 122 грн. - 100 грамм
Детское мыло ручной работы на основе натуральных масел – это деликатное очищение, которое предотвращает шелушение кожи и избавляет от ощущений стянутости. Наличие гидролата, молотых цветочков и эфирного масла лаванды положительно воздействует на детскую нервную систему, успокаивает непоседу.

Мыло Кастильское на молоке
Цена 122 грн. - 100 грамм
Натуральное мыло с оливковым маслом идеально подходит для ухода за кожей малыша, в его составе только полезные для эпидермиса ингредиенты. Такое мыльце хорошо увлажнит и подарит комфорт ребенку, после него остаются самые приятные ощущения чистоты и свежести.

Детское мыло Солнечный Зайчик
Цена 107 грн. - 100 грамм
Мы создали мыло специально для детей с учетом потребностей их кожи. Мыльце витаминизирует, увлажняет и питает кожные покровы, регенерируя и уменьшая высыпания. А еще продукт улучшит иммунитет кожи, защитит от вредного влияния окружающей среды. Обладает антибактериальными свойствами.

Мыло Шоколадница
Цена 107 грн. - 100 грамм
Шоколадное мыло купить мы рекомендуем для всех типов кожи. Особенно актуален продукт для сухих покровов, он их увлажнит и устранит шелушения, покраснения. И, конечно же, малышам понравиться его великолепный шоколадный аромат.

Баттер для всех типов кожи
Цена 277 грн. - 100 мл
Витаминизированная смесь масел питает кожу малыша, препятствуя ее обезвоживанию. Такой полезный состав заживляет воспаления, а также ранки и трещинки, не вызывая аллергических реакций. Можно использовать его на всех участках тела, и вы увидите, как быстро в лучшую сторону измениться состояние кожи.

Бальзам для губ Шоколад и ваниль
Цена - 137 грн.
Натуральный бальзам для губ «Шоколад и ваниль» не содержит агрессивных компонентов и искусственных примесей. Его можно использовать как взрослым, так и малышам для профилактики пересушивания кожи. Бальзам прозрачный.
Продукт сделан на основе мацерата ванили — масла, настоянного на растительном сырье и масла какао. Этот компонент нужен для восстановления поврежденной кожи губ. Мацерат ванили хорошо снимает воспаление и раздражение. Компонент не вызывает раздражения и отлично переносится даже проблемной кожей.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
222 грн
gz_store
На Клумбі 11 роки
Більше 600 продажів
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє