Ортопедические босоножки женские ортекст-56 из натуральной кожи

В наявності
Нове
Ортопедичні босоніжки, модель Т-56 використовують з метою профілактики та лікування патологій стопи. З лікувальною метою босоніжки будуть корисні при патології в кровопостачанні ніг, плосковальгусної деформації, кісточки на ногах, хребетних грижах і плоскостопості. Для профілактики необхідні людям у віці, тим у кого посилене навантаження на стопу пов'язане із зайвою вагою, жінкам у положенні.
Ця дія забезпечується такими особливостями їх будови: наявність поперечного і поздовжнього супінаторів забезпечує правильне розподіл навантаження на стопу - поглиблення для міцної фіксації п'яти, бортики на зовнішньому контурі підошви. Навантаження ваги на стопу перерозподіляється по всій її поверхні. Положення стопи фізіологічно правильне.
Бортики перешкоджають зісковзування ноги з підошви; - широка липучка забезпечують надійну фіксацію на стопі; - верх і внутрішня устілка добре пропускають повітря, це забезпечує натуральна шкіра; - матеріал підошви - мікропора. Амортизуючі властивості якої захищають стопу від зайвих навантажень; Є й інші кольори. Форма моделі передбачає носіння чоловіками та жінками. Носіть взуття вітчизняної фірми «Ортекс» та здоров'я ніг забезпечене, не виникатимуть різні захворювання, а прогулянки стануть тривалими, що приносять лише задоволення

Розміри
36
37
38
39
40
41
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Застежка липучка
Материал кожа натуральная
Производство Украина
Длина стельки (см) 23,00, 23,50, 24,00, 24,50, 25,00, 25,50, 26,00, 26,50
960 грн
Ortoped66
На Клумбі 12 роки
Більше 200 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Делівері, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Обмін: протягом 14 дней