Плиточка-баттер від gz-store для живлення та захисту від втрати вологи

В наявності
Нове
Плиточки буквально тануть у руках. Ця властивість дозволяє без проблем розподіляти живильне масло для тіла, рівномірно покриваючи кожну ділянку. Спробуйте! Вас захопить і порадує цей продукт, адже від тепла рук масло, що розтанула, випромінює тонкий, дуже приємний аромат.

Масляна плиточка Іланг-пачулі
Ціна-153 грн
Косметичні олії для тіла можна використовувати і у твердій формі. Зручний та економічний варіант – плитка з ароматом екзотичного іланг-ілангу та ніжного пачулі. У її складі – рослинні олії та віск.
Для різних типів шкіри. Чинить пом'якшувальну дію, бореться з сухістю, захищає від втрати вологи. Забезпечує харчування шкіри, одночасно підвищуючи її здатність до регенерації.

Масляна плиточка Апельсин з ваніллю
Ціна – 153 грн
Для дбайливого догляду за шкірою використовуйте масляні плитки для тіла із органічної сировини.
Плиточка «Апельсин з ваніллю» містить масла какао та апельсина, які покращують стан шкіри, підтягують її, тонізують. Водячи ароматною плиткою по шкірі, ви позбавитеся відчуття сухості, наситите клітини корисними речовинами. За допомогою цього засобу можна прискорити загоєння тріщин, подряпин та мікротравм.

Масажні плитки Шоколадка
Ціна – 153 грн
Олія какао для шкіри – один із найкорисніших косметичних продуктів. Воно має пом'якшувальну, регенеруючу та відновлюючу дію, нормалізує водно-ліпідний баланс і підвищує пружність.
Шоколадна плитка з тертими какао-бобами у складі ідеально підходить для масажу. Проводячи брусочком по шкірі, ви зробите її поверхню гладшою і ніжнішою. Це відмінний засіб для профілактики в'ялості, целюліту та розтяжок.



Дівчатка, повний асортимент, опис та наявність на нашому сайті gz-store.

Купили масляну плиточку та хочете щось для обличчя? Креми та активні сироватки: https://kloomba.com/o/kremy-i-syvorotki-naturalno-effektivno-10430755/
Очищаючі та зволожуючі засоби для обличчя: https://kloomba.com/o/uhodovye-sredstva-ochischenie-lica-toniki-29953763/

Відправляємо замовлення по понеділках, середах та п'ятницях – Новою Поштою, також можливий самовивіз – Київ, Виноградар.

Оплата – Приватбанк, при самовивезенні готівкою.

Дивіться весь асортимент нашого магазину, у нас багато цікавенького!;)

Плиточки буквально тают в руках. Это свойство позволяет без проблем распределять питательное масло для тела, равномерно покрывая каждый участок. Попробуйте! Вас увлечет и порадует этот продукт, ведь от тепла рук растаявшее масло источает тонкий, очень приятный аромат.

Масляная плиточка Иланг-пачули
Цена- 153 грн
Косметические масла для тела можно использовать и в твердой форме. Удобный и экономичный вариант – плитка с ароматом экзотического иланг-иланга и нежного пачули. В ее составе – растительные масла и воск.
Для различных типов кожи. Оказывает смягчающее действие, борется с сухостью, защищает от потери влаги. Обеспечивает питание кожи, одновременно повышая ее способность к регенерации.

Масляная плиточка Апельсин с ванилью
Цена - 153 грн
Для бережного ухода за кожей используйте масляные плитки для тела из органического сырья.
Плиточка «Апельсин с ванилью» содержит масла какао и апельсина, которые улучшают состояние кожи, подтягивают ее, тонизируют. Водя ароматной плиткой по коже, вы избавитесь от ощущения сухости, насытите клетки полезными веществами. С помощью данного средства можно ускорить заживление трещинок, царапин и микротравм.

Массажные плитки шоколадка
Цена - 153 грн
Масло какао для кожи – один из самых полезных косметических продуктов. Оно оказывает смягчающее, регенерирующее и восстанавливающее действие, нормализует водно-липидный баланс и повышает упругость.
Шоколадная плитка с тертыми какао-бобами в составе идеально подходит для массажа. Проводя брусочком по коже, вы сделаете ее поверхность более гладкой и нежной. Это отличное средство для профилактики дряблости, целлюлита и растяжек.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
153 грн
gz_store
На Клумбі 11 роки
Більше 600 продажів
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє