Помада для брів від gz-store

В наявності
Нове
60 грн пробничок 0,3 грама в баночці
284 грн повна версія 2,5 грама

Помада для брів допоможе сформувати їхню досконалу форму і надати обличчю доглянутості, підкреслюючи красу ліній та вигини. Засіб наносять на шкіру та волоски, а завдяки унікальній стійкій формулі він зберігається протягом усього дня.

Відтінки:
1-Блонд
2-Світло-русявий
3-Русий
4-Світло-каштановий
5-Каштановий
6-молочний шоколад
7-темний шоколад
8-Сіро-коричневий
9-Темно-коричневий
10-чорний

Склад: Олія жожоба, рицинова, карнаубський віск, канделільський віск, віск рисових висівок, Iron Oxides, Serecite Mica, Мікросфери діоксиду кремнію.

Створити акуратні брови бажаної форми можливо, якщо купити помаду для брів. Саме цей засіб і комфортний пензель дозволять домогтися бездоганного макіяжу.

Помада для брів містить натуральні компоненти, які успішно підфарбовують брови, а й зміцнюють їх. Це дозволить відростити волоски та сформувати лінії вигину, що підходять до типу обличчя.
Даний косметичний продукт рівномірно лягає на шкіру та волоски при нанесенні, а також забезпечує їх оптимальну фіксацію. Використовуючи помаду для брів, ви зможете візуально подовжити брови або зробити їх ширшими, а головне симетричними. Помада для брів надає природного вираженого кольору, не змащується і не розтікається, тому ви будете привабливими та впевненими у собі в будь-якій ситуації.

Водостійка, тому якщо Ви потрапите під дощ чи сніг, Ваші брови будуть виглядати ідеально! Формула продукту абсолютно безпечна для здоров'я та шкіри, а також гіпоалергенна.

Поради щодо застосування: Зануріть кисть у помаду і змалюйте спочатку контур брів, потім розтушуйте по всій намальованій формі і розчешіть щіточкою, що дозволить згладити різкі лінії.

Важливо: Зберігати помаду для брів можна в холодильнику 7 місяців, без холодильника в сухому місці 2 місяці. Обов'язково щільно закривати.

Вага – 2,5г

Відправляємо замовлення по понеділках, середах та п'ятницях – Новою Поштою, також можливий самовивіз – Київ, Виноградар.

Оплата – Приватбанк, при самовивезенні готівкою.

Дивіться весь асортимент нашого магазину, у нас багато цікавенького!;)

60 грн пробничек 0,3 грамма в баночке
284 грн полная версия 2,5 грамма

Помада для бровей поможет сформировать их совершенную форму и придать лицу ухоженности, подчеркивая красоту линий и изгибы. Средство наносят на кожу и волоски, а благодаря уникальной устойчивой формуле, оно сохраняется на протяжении всего дня.

Оттенки:
1-Блонд
2-Светло-русый
3-Русый
4-Светло-каштановый
5-Каштановый
6-Молочный шоколад
7-Темный шоколад
8-Серо-коричневый
9-Темно-коричневый
10-Черный

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
60 грн
gz_store
На Клумбі 11 роки
Більше 600 продажів
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє