Моя перша мальована енциклопедія. відкриття вид. ранок

В наявності
Нове
Моя перша мальована енциклопедія. Відкриття

Ваш малюк тільки відкриває для себе світ? Вирушайте в подорож разом і прихопіть із собою енциклопедію в картинках. Завітайте до дитячого садка і супермаркету, відвідайте ферму і будівництво, пожежну частину і поліцію, вокзал та аеропорт. Погуляйте по зоопарку і лісу, відпочиньте на морі. І знайте: на вас чекають лицарський замок, індіанське селище і навіть парк Юрського періоду. Отже, вперед, до нових відкриттів!

Кількість сторінок: 36
Формат, мм: 260х205
Обкладинка: Тверда
Вік: 3+
Мова видання: Укр.

Мінімальна покупка - 100 грн

Інші книги серії "Моя перша мальована енциклопедія"

Моя перша мальована енциклопедія. Техніка
https://kloomba.com/o/moya-persha-malovana-enciklopedya-tehnka-43867875/

Якщо ваша дитина обожнює техніку, а найкращий подарунок для неї — іграшковий автомобільчик, то ця захоплююча енциклопедія в картинках створена наче спеціально для неї. На сторінках книги світ техніки відкривається в усьому його багатстві та різноманітті. Ваша дитина дізнається, як багато може екскаватор і навіщо потрібна важка техніка, як називаються аварійні автомобілі і що відбувається на АЗС, хто на чому їздить і для чого віддавати автомобіль до майстерні. А ще навчиться розрізняти відбитки шин і пограється із цікавим алфавітом. І одного чудового дня ви зрозумієте: ваша дитина розуміється на техніці краще за вас.

Моя перша мальована енциклопедія. Ферма
https://kloomba.com/o/moya-persha-malovana-enciklopedya-ferma-43867917/

У вас удома підростає маленький чомучка, якому цікаво все на світі? Відкрийте цю захоплюючу енциклопедію в картинках і разом із вашим малюком вирушайте на ферму. Дізнайтеся, що росте в полі й де живуть кури, який урожай збирають восени і хто що їсть, як роблять сир і що може трактор. Будьте впевнені: подорож на ферму - це справжня пригода для маленьких дослідників.

Моя перша мальована енциклопедія. Тварини
https://kloomba.com/o/moya-persha-malovana-enciklopedya-tvarini-43867949/

«Тварини» — різнобарвна і корисна енциклопедія з картинками та іграми для вашого малюка.
Чарівні ілюстрації, простий і зрозумілий текст, прекрасне виствітлення теми! Саме з таких книжок і розпочинається у дитини любов до книги і читання. Зароджується бажання до пізнання навколишнього світу у різних його проявах.
Книга « Тварини . Моя перша мальована енциклопедія » розповість про тварин півночі та півдня, мешканців джунглів і далеких морів. Усе про тварин: їх різновиди, домівку чи "мову" — описує малечі ця, перекладена з німецької, барвиста книжка із серії «Моя перша мальована енциклопедія».
Малюкам, і це не секрет, дуже подобаються тварини. Юні чомучки хочуть знати про звірят геть усе: де вони живуть і чим харчуються, чи вміють говорити і які в них дитинчата. Тож відкрийте разом із дитиною цю енциклопедію в малюнках і дізнайтеся де живуть і чим небезпечні дикі звірі, чи вміють наші менші брати говорити і які в них дитинчата. Помандруйте на північ, а потім на південь, погуляйте джунглями і не забудьте помилуватися чудовим підводним світом! А ще навчіться читати по слідах тварин та пограйте з веселою абеткою. Відтепер ви знаєте відповіді майже на всі запитання вашого малюка.
Яскраві ілюстрації Енн Еберт з підписами і короткими статтями, весела абетка допоможуть організувати цікаве і корисне дозвілля дитини.


Характеристики
Состояние новое
Бренд Ranok Creative (Ранок Креатив)
Наличие в наличии
Производство Украина
Раздел виммельбухи
Язык украинский
220 грн
Michael
На Клумбі 8 роки
Більше 600 продажів