Real techniques powder brush - пензлик для пудри. оригінал

(1)
В наявності
Нове
Пензлик для пудри Real Techniques Powder Brush
Оригінал. Купляли в США

Опис: Пензель для пудри Powder Brush – найбільший пензель у лінії Real Techniques. Завдяки своєму розміру пензель забезпечує велику площу покриття та легко нашаровує сухі текстури. Чудово підходить для нанесення пудри, сухого бронзера або шиммера як на обличчя, так і на шию та зону декольте.

Powder Brush має ніжний таклоновий ворс – гіпоалергенний синтетичний ворс високої якості, близький за своїми властивостями до натурального. Округла форма та середня щільність ворсу дозволяє легко та швидко наносити пудру та інші сухі текстури, рівномірно розподіляти їх по шкірі та м´яко розтушовувати, не залишаючи смуг, розводів і кордонів.

М´яка пухнаста кисть чудово набирає та віддає продукт, ніжно полірує поверхню шкіри, видаляючи надлишки косметичних засобів та дозволяючи уникнути ефекту крейди на обличчі. Пензель легко миється і швидко сохне. Не линяє під час миття та не втрачає своєї форми.

Поради щодо використання: Наберіть великим пухнастим пензлем потрібну кількість пудри, бронзера чи шиммера. Легкими рухами нанесіть засіб на шкіру. Розтушуйте текстуру круговими і погладжувальними рухами

По Україні пересилаємо Новою поштою

Характеристики
Состояние новое
Бренд Real Techniques (Реал Техник)
Наличие в наличии

Нещодавні відгуки
Tani2018
23 травня 2021
480 грн
Roksolana_p
На Клумбі 13 років
Більше 200 продажів
Топ 7% кращих продавців
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє