Salewa firetail evo mid gtx gore-tex ботинки трекинговые непромокаемые. оригинал. 40.5 - 41 р./26 см

В наявності
Б/В
Черевики кросівки трекінгові непромокаючі Salewa Firetail EVO Mid GTX Gore-Tex.
Оригінал!
В ідеальному стані. Стан нових.
Черевики для походів Карпатами, легких походів, подорожей і міста. Забезпечують відмінну амортизацію під час підйомів і спусків. Всесезонні черевики Firetail EVO Mid GTX створені на основі кросівок Firetail. Завдяки тому, що черевики вище, вони запобігають потраплянню снігу, вологи всередину через верх і надійно фіксують ногу, забезпечуючи чудовий захист навіть взимку. Гумовий рант на носку / міцні вставки Aramidic по периметру в нижній частині. Удосконалена підошва від Vibram для кращого зчеплення зі слизькою поверхнею.

Призначення: легкі походи, подорожі, походи в Карпати з рюкзаком, місто.

технології:
MFF + Multi-Fit Footbed - устілка, яка складається з 3-х елементів, дозволяє підлаштувати взуття під індивідуальні особливості стопи. З повною устілкою кросівок підходить для вузької стопи; усуненням нижніх шарів устілки, можна адаптувати до іншої ширині: отстегнув частина, яка знаходиться в області носка - варіант для середньої ширини, отстегнув частина, яка знаходиться в області п'яти, залишаючи тільки верхній (чорний) шар - варіант для широкої стопи.

3F System - забезпечує гнучкість і одночасно надійну фіксацію в області щиколотки і стопи збоку, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу і зменшує тертя завдяки бездоганній підтримки п'яти - області, особливо схильної до натирання.

Climbing Lacing - індивідуальне регулювання забезпечується подовженою технічної шнурівкою на передній частині взуття. Шнурування починається з носка черевика, за аналогією з скельників.

NXT Odor Control - спеціальні ензими (ферменти) перетворюють піт в воду без запаху і СО2, забезпечуючи свіжість; активна речовина не є токсичним і не шкодить навколишньому середовищу

Gore-Tex - микропористая мембрана з хорошими показниками водонепроникності. Її пори в 20 000 разів менше краплі води і в 700 разів більше ніж молекули водяної пари. Тобто, піт виводиться назовні, а волога всередину не проникає.
Gore-Tex Extended Comfort - ідеально підходить для середніх і високих температурних умов під час значних фізичних навантаженнях як в приміщенні, так і на свіжому повітрі. Тривала дія водовідштовхувальних властивостей, підвищений рівень повітропроникності і дихаючих властивостей, комфорт, сухість і збалансований внутрішній мікроклімат ніг в будь-яку погоду.
Довжина устілки від загину на п'яті 26 см.
Роздрібна ціна нових від 5800 грн.

3f92

Розміри
40
41
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Salewa (Салева)
Наличие в наличии
Сезон демисезон
Фасон спортивные
Материал мембрана
Длина стельки (см) 26,50
shoesland555
На Клумбі 9 роки
Більше 200 продажів